unicorn-luiertaart-diy-winactie-stokke

Eenhoorn luiertaart maken

Unicorns zijn nog steeds helemaal the bomb! Op de Negenmaandenbeurs kreeg ik onder andere van Kruidvat en Nûby een aantal goodies mee en een pak newborn luiers van Naty. Met deze spullen en zelf gekochte decoratie maakte ik deze gave eenhoorn luiertaart. Hoe je hem maakt en hoe je hem kunt winnen lees je in dit blog.

Als blogger krijg je af en toe dingen. Ik wist echter niet zo goed wat ik met luiers in maatje 1 moest. Ik kan ze natuurlijk weggeven aan iemand die ze kan gebruiken of aan mijn dochter voor haar poppen. Toen kwam ik opeens het idee om een luiertaart te maken. Een hele lieve schattige eenhoorn luiertaart. De spulletjes van Kruidvat en Nûby heb ik ook gekregen en doe ik erbij. Zo is het een leuk cadeau geworden voor iemand die zwanger is van een meisje, voor een babyshower of als kraamcadeau. Er zitten wat roze spullen bij en mocht je dat voor een jongen niet erg vinden dan mag je ook gewoon mee doen.

https://www.instagram.com/p/BgB1inOn_o3/?taken-by=volgmama

Een eenhoorn luiertaart: wat heb je nodig?

 • (Naty) luiers maat 1
 • Elastiekjes of dunne lintjes
 • Schaar
 • Ronde springvorm
 • Lint (kant)
 • Eenhoorn haarband (Kruidvat)
 • 2 doosjes foamroosjes (Action)
 • Zwarte stift of papier
 • Cellofaan om in te pakken
 • (Nûby) accessoires voor bij de luiertaart (Speentje, flesje, lepeltjes etc.)

Zo maak je de eenhoorn luiertaart

De luiers rol je één voor één op. Om elke luier plaats je een elastiekje of een stukje lint. Ik plaatste alle luiers in een springvorm. Zo kun je als de taartvorm vol is er makkelijker een lint omheen knopen. Daarna kun je de springvorm weg halen. Dan zet je de eenhoorn haarband, vast tussen de luiers en kun je decoreren met foamroosjes. Aan de foamroosjes van de Action zit een klein stukje buigzaam draad en daarom kun je ze makkelijk tussen de luiers steken. Met een stift teken je een paar ogen (of je knipt ze uit papier) en klaar is de unicorn. Om het nog leuker te maken kun je er wat producten bij doen en de luiertaart inpakken in cellofaan.

Liever een kraammand maken? Dat kan natuurlijk ook.

stokke-luiertaart-unicorn-diy-blog

Win een unicorn luiertaart!

Graag wil ik iemand van jullie blij maken met deze luiertaart die wij gemaakt hebben. Naast de luiertaart zit er onder andere een speentje, flesje, lepeltjes en een bijtspeeltje van Nûby bij. Van Kruidvat zit er een roze haarsetje bij en van Ekoplaza een setje mijlpaalkaarten. Kun jij dit gebruiken of ken jij iemand die dit pakket goed kan gebruikten?

Like het bericht op Facebook en laat daar een reactie achter voor wie je deze gave luiertaart zou willen winnen. De gelukkige winnaar maken we bekend op vrijdag 16 maart. Succes!

Wendy van Vliet heeft de luiertaart gewonnen. Gefeliciteerd!

22 thoughts on “Eenhoorn luiertaart maken

 1. Ohhhhhhh super! 😉 Wat een leuke tip, thanks!!!
  Mijn zus is eind deze maand uitgerekend en ben al druk bezig om de ‘kraammand’ voor te bereiden hihi… Mocht ik niet winnen, ga ik zeker je DIY gebruiken hihi! top.
  Ik doe mee,,

 2. oh wauw… wat is ze mooi…
  Ik heb eigenlijk nog nooit zoiets gemaakt en als ik iets probeer te maken ziet het er zelden zo uit zoals het bedoeld was! Misschien dat ik deze met jouw goede tips wel eens een keer ga proberen want ik vind’m wel echt helemaal geweldig!

 3. Ik ken wel iemand die deze prachtige eenhoorn luiertaart kan gebruiken en het zeer zou waarderen. Mijn vriendin is kortgeleden oma geworden en voor haar zou ik graag mee doen.
  Ik heb alleen geen Facebook, maar volg wel op Bloglovin.
  Hopelijk is dat ook voldoende.

 4. Wat leuk gedaan! Mijn meiden zijn echt dol op Unicorns (ze zijn 8 en 4 dus hebben gelukkig geen luiers meer nodig 🙂 ), maar nu verwacht mijn broer zijn tweede kindje en die zou ik heel graag dit leuke pakketje geven.

Geef een reactie