halloween-julianatoren-pretparken-attractieparken

Halloween in kinderpretpark de Julianatoren (review 2016)

Afgelopen zaterdagmiddag zijn wij wezen griezelen in de Julianatoren. Tot en met 30 oktober is het hier een heel klein beetje griezelig! Een deel van het park is versierd in Halloween sfeer. Het griezeldoolhof gemaakt uit strobalen is een echte aanrader en met een beetje geluk vul je na de speurtocht je gegevens in waarmee je een van de drie prijzen kunt winnen. Kijk je mee naar ons verslagje van deze middag?

Het griezeldoolhof

hallo1hallo2

Jeetjemina wat zag dit er goed gemaakt uit! Echt een beetje griezelig! Kinderen mochten hier meedoen aan een speurtocht waarvoor ze bij de enge figuren om een letter moesten vragen. Deze 4 letters vormden een woord op het papiertje van de speurtocht en daarmee kun je leuke prijzen winnen als je deze inleverde bij het strohuisje.

In het doolhof zitten rook- en windmachines voor special effects. Echt gaaf! Er staan veel pompoenen en er hangen neppe spinnenwebben ter decoratie. Mijn jongens hebben het er nog steeds over.

juliana1

De grote spookshow, Dolfje Weerwolfje en meer griezel plezier

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. Mijn kinderen dansten mee met de muziek echt superleuk. Er was ook een show van Dolfje Weerwolfje maar die hebben wij helaas gemist. Deze show is tot en met 30 oktober te bewonderen m.u.v 24 oktober.

juliana3

Het voorste gedeelte van het park is in Halloween sfeer versierd. Ook komt er uit de luidsprekers een griezelliedje en bezoekers kunnen in hun Halloween outfit meelopen op de catwalk en maken daarmee kans op fantastische prijzen! Je mag dus zeker verkleed komen tijdens deze dagen. Leuk dat wij uitgenodigd werden om de Halloween sfeer te proeven in de Julianatoren.

Aankondiging: Het mega Sint spektakel

Groot nieuws! Op 19, 20 en 26 november 2016 presenteert Party Piet Pablo (bekend van o.a. “Zwarte Pieten stijl”) in pretpark de Julianatoren “Het Mega Sint Spektakel”. Naast het bezoeken van de Mega Sint Show in het Jul & Julia theater van de Julianatoren krijg je de hele dag toegang tot het pretpark. Met extra entertainment, shows, Amerigo en heel veel Pieten! Er zijn vijf shows per dag waarvoor je een plek dient te reserveren. In deze 45 minuten durende show schitteren Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjespiet, meneer Barend en Sinterklaas! Maar er is natuurlijk veel meer te doen op deze dagen. Zo is er een pietendisco, kun je Amerigo aaien en kun je samen kleuren voor Sinterklaas.

2018-halloween-julianatoren-review

Ga jij de Julianatoren dit jaar nog bezoeken?

3 thoughts on “Halloween in kinderpretpark de Julianatoren (review 2016)

Geef een reactie