just4kids.tv streamingsdienst voor kinderen

Winnen! De leukste kinderfilms en -series kijk je op streamingdienst Just4kids.tv

Just4kids.tv is een streamingdienst speciaal voor kinderen, zonder reclame en helemaal kidsproof! Voor een klein bedrag per maand (en elk moment opzegbaar) kijk je onbeperkt naar de leukste kinderfilms en -series met je favoriete tv-helden: Bing, Brandweerman Sam, Hello Kitty, Pieter Konijn, Casper en Emma en nog vele anderen.

Dat klinkt als muziek in onze oren…

Just4kids.tv viert volgende maand haar eerste verjaardag! En weet je wat supertof is? Wij mogen van Just4kids.tv twee gezinnen blij maken met een kwartaalabonnement. Nu de kinderen voorlopig nog niet naar school mogen komt dit even goed uit toch?

Just4kids.tv streamingdienst voor kinderen

Op just4kids.tv staan de leukste Nederlandstalige series- en films voor kinderen. Omdat de nieuwe videodienst alleen voor kinderen en reclamevrij is, kunnen kids zonder toezicht online video kijken op televisie of op een ander schermpje. Ze kunnen dus geen films kijken die bedoeld zijn voor volwassenen. Just4Kids creëert hiermee een veilige online omgeving.

In de webapp staan bekende series zoals: Casper en Emma, Buurman & Buurman, Hello Kitty, Bibi en Tina en Pieter Konijn. Voor de oudere kids biedt de videodienst Nederlandse films zoals de Schippers van de Kameleon en Fashion Chicks en films van Carry Slee, zoals Radeloos en Timboektoe. Er wordt regelmatig content toegevoegd.  


Wijzelf wonen net een paar kilometer over de grens in Duitsland en kunnen de streamingdienst hier helaas niet ontvangen. Hartstikke jammer voor ons. Maar wel een aanrader voor gezinnen in Nederland, België en Luxemburg. 🙂

Just4kids.tv in het kort:     

  • Alleen voor kinderen   
  • Geen reclame
  • Veel Nederlands aanbod    
  • Beschikbaar op alle schermen     
  • Bekende titels van televisie en bioscoop   
  • Veilig door zorgvuldig selectie     
  • Betaalbare dienst
  • Elk moment opzegbaar
  • De eerste 30 dagen gratis

Klik hier voor meer informatie over de streamingdienst.

Winactie

Lijkt deze online videodienst voor kinderen je wat? Goed nieuws! Wij mogen twee gezinnen blij maken met een kwartaalabonnement van Just4kids. Daarmee kun je drie maanden lang genieten van heel veel leuke kinderfilms en -series.

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Laat een berichtje achter onder deze blog of op onze Facebookpagina met de tekst ‘Ik doe mee’ en we doen een lootje met je naam in de pot. Delen of taggen van vrienden wordt gewaardeerd maar dat is geen verplichting.

De winnaars maken wij bekend op 15 april 2020. Veel succes!

11 thoughts on “Winnen! De leukste kinderfilms en -series kijk je op streamingdienst Just4kids.tv

Geef een reactie