kinderkleding-musthaves-herfst

Kinderkleding musthaves voor de herfst

Joepie het is herfst! Wat een pret is het om buiten te spelen.. kastanjes zoeken, eikels ploffen, met je regenlaarzen door de plassen stampen en rennen door de bergen bladeren die van de bomen zijn gevallen.

Vandaag vertel ik jullie wat mijn kinderkleding musthaves zijn voor het najaar en wat ik heb geshopt bij Schattige Babykleertjes. Onder andere dit gave tussenjasje uit de nieuwe collectie van Name It. Is de herfstgarderobe voor jouw kindje al compleet?

Kindergarderobe aanvullen met kleding en schoenen voor de herfst

Herfst, herfst wat heb je te koop? 1000 kilo bladeren op een hoop.. Zakken vol met wind.. Ken jij dit vrolijke  kinderliedje ook? Momenteel is het nog best warm voor deze periode maar het weer kan ook opeens omslaan. Wel hebben wij al een keer kunnen blad harken en daarbij wilden mijn kinderen graag een handje meehelpen.

Vandaag merkte ik dat de schoenen van mijn zoontjes een beetje te klein zijn geworden. Voor hun ga ik binnenkort nieuwe schoenen shoppen.

Merken jullie ook altijd dat de kinderen na de zomer een groeispurt maken qua kleding- of schoenmaat? De kinderkleding van de zomer heb ik al grotendeels uit onze kledingkasten geruimd. Er liggen alleen nog maar een paar t-shirts met korte mouwen voor de kids.

Wat heeft je kindje nodig voor de herfst? Ik dacht er even over na en maakte hierbij een lijstje met mijn favoriete kinderkleding musthaves voor de herfst om de garderobe mee aan te vullen;

  • Tussenjas
  • Regenjas of -pak
  • Regenlaarzen
  • Wintergarnituur (sjaal, muts en evt handschoenen)
  • Genoeg leuke outfits
  • Dunne koltruien
  • Vesten
  • Pantoffels
  • Een leuke kinderparaplu

Shoplog met een herfstoutfit voor peuters van Schattige Babykleertjes en OOTD

Schattige Babykleertjes is een webshop die hippe en schattige babykleertjes verkoopt van onder andere de merken; B.Nosy, Bampidano, Le chic, Koko Noko, Noeser, Quapi, Name It, Noppies, Vingino en Beebielove.

De merken vind ik echt heel leuk! Wat sommige mensen niet weten is dat ze ook gave peuter-, kleuter- en kinderkleding verkopen. Ze leveren snel, in Nederland heb je het de volgende dag in huis als je vóór 23.30 uur besteld.

Ik liet het naar mijn adres in Duitsland versturen en daar duurde het een paar werkdagen. Dat zijn we wel gewend wanneer we iets uit Nederland bestellen en daar heb ik gelukkig geen moeite mee. De kleding was netjes ingepakt en ik ben tevreden met mijn aankoop. Ik zal er zeker nog eens een bestelling plaatsen.

herfst-musthaves-kinderen

Sinds kort heeft mijn dochter het wel een beetje gehad met roze kleding. Voor een verkleedjurk of prinsessenjurk is het oké maar nu gaat haar voorkeur voornamelijk uit naar blauwe kleding als ik het haar zelf uit laat zoeken. Donkerblauw is echt een kleur die je het hele jaar kunt dragen en overal mee kunt combineren. Samen zochten we dit setje uit.

Een navykleurige jurk model Nalla van Name It en de donkerblauw met wit gestreepte legging is van Noppies. Het zit als gegoten en het staat haar superleuk! Het bovengedeelte van de jurk heeft een beetje stretch en de onderkant bestaat uit 2 lagen. De tule maakt het toch wel weer een beetje chique. De letter ‘S’ op het bovenlijfje is met gouden glitters. Ik heb de jurk een keer gewassen en de glitters zitten er nog op. Het zal mij benieuwen of die letter mooi blijft na een paar keer meer wassen. De legging is ook stretch en zit niet te strak.

Ook ben ik erg blij met deze navy tussenjas met gouden accenten van Name It. Deze Name It jas wordt verkocht met de naam ‘winterjasje quilt’. Deze kost €26,99 en dit vond ik ook al een goedkope prijs voor een merk winterjas! Een winterjas kan ik het echter niet noemen.

Daarvoor vind ik de jas niet warm en dik genoeg. De jas valt prima op maat en kan er goed mee door als tussenjas voor de herfst of voor het voorjaar. We zullen de jas een beetje gaan afwisselen met het koraalrode softshell jasje die nu ook draagt. De regenlaarzen die ze op de foto aan heeft zijn haar nog een of twee maten te groot en gaan nog even de kast in tot ze wel goed passen. Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Draagt jouw kindje ook een tussenjas of vest tijdens in de herfstperiode?

3 thoughts on “Kinderkleding musthaves voor de herfst

Geef een reactie