disney-prinsessenjurk-winter

Winter prinsessenjurk

De meeste prinsessenjurken hebben korte mouwtjes of helemaal geen mouwen. Mijn dochter is dol op verkleden en we zochten eigenlijk ook nog iets met lange mouwen of een jurk die iets dikker is voor de herfst en winter. Toen kwam ik deze winterse verkleedjurk van Disney Aurora tegen in de webshop van Vegaoo en ik was meteen verliefd! Een mooi prinsessenkostuum voor meisjes..

Verkleden in de winter

Verkleedkleren hebben mijn kinderen nooit genoeg. Ze vinden het leuk voor de carnaval maar eigenlijk ook op alle andere dagen van het jaar. Mijn jongste twee kinderen verkleden zich met regelmaat in de speelkamer. Dan is de een een piraat, de ander een fee of een prinses. Soms willen ze ook met hun verkleedspullen naar buiten. Het is dan erg leuk om ze zo in hun eigen fantasiewereldje te zien spelen. Hele verhalen hebben ze dan, geweldig!

winter-prinsessenjurk-disney-verkleden-aurora-doornroosje

Winter Wonderland; een winterse prinsessenjurk van Disney

Wauw, wauw, wauw, de prinsessen verkleedjurk is net zo mooi als op de foto in de webshop. Oké, er zitten wel wat vouwen in de jurk maar deze gaan er als het goed is vanzelf weer uit. Je mag de jurk niet strijken volgens het labeltje. De vouwen komen natuurlijk omdat de jurk opgevouwen zat in de verpakking, dat lijkt mij de meest logische verklaring. Ik bestelde er ook een accessoiresetje bij om het feestje compleet te maken. In de grote doos zat de jurk met een afneembare winter cape om over de schouders te dragen. De cape heeft een aaibaar en zacht wit kraagje die je ook op de Disney prinsessenjurk van Doornroosje terug ziet komen.

De Disney winter wonderland prinsessenjurk heb ik in maat 3-4 jaar besteld. Mijn dochter is drie jaar en de jurk past haar prima. Het achterstuk op de rug is een beetje elastisch en dat maakt het makkelijker om de verkleedjurk aan en uit te trekken. Ik moet mijn driejarige daar nog wel bij helpen want dit kan ze nog niet zelf. De jurk heeft veel mooie details zoals glitters op bepaalde delen en de afbeelding van Doornroosje op de voorkant van de jurk. Dat het een luxe prinsessenjurk is merk je meteen. De stof voelt stevig aan en de randen zijn mooi afgewerkt. Een klein minpuntje is dat de jurk van polyester gemaakt is en daardoor niet in de wasmachine kan. Je kunt de jurk met een nat doekje schoonmaken.

De accessoireset past goed bij de verkleedjurk van Aurora en bestaat uit een setje handschoentjes, een tasje en een ketting. De handschoenen zijn nog wat te groot en zijn na een keer dragen al gaan rafelen. Dat is op zich wel jammer. Van een afstandje zie je het niet en mijn dochter heeft er zo te zien geen problemen mee. Ze vind de jurk en het setje zelf ook erg mooi en dat mag iedereen zien.

winter-wonderland-prinsessenjurk

Over Vegaoo

Vegaoo is van oorsprong een Franse winkel en heeft nu ook een Nederlandse webshop. Ze verkopen allerlei feestartikelen, decoratie en versieringen voor feestjes en feestdagen. Het viel mij op dat ze een ontzettend ruim aanbod hebben voor verkleedkleding voor kinderen. Echt de moeite waard om even te kijken als je nog opzoek bent naar leuke verkleedkleren. Momenteel zijn er veel afprijzingen dus kun je voor bijna elk budget leuke kostuums bestellen.

Ook leuk voor een echte prinses; een prinsessen verjaardagstaart.

Zijn jullie kinderen ook zo dol op verkleden?

* Dit blog bevat producten die ik heb gekregen.

2 thoughts on “Winter prinsessenjurk

Geef een reactie