leukste-beste-gezinsplanners-familieplanners-gezinsagendas-van

De top tien leukste gezinsplanners voor 2024

Het coördineren van een gezin met kinderen kan soms aanvoelen als het beheren van een klein bedrijf. Met schoolactiviteiten, doktersafspraken, sportevenementen en sociale verplichtingen, kan het een uitdaging zijn om alle ballen hoog te houden.

Gelukkig zijn er tal van innovatieve en stijlvolle familieplanners én gezinsplanners voor 2024, die orde in de chaos kunnen scheppen.

In dit artikel duiken we dieper in (onze) de top 10 leukste gezinsplanners die dit jaar te bieden heeft.

P.s. Met zo’n handige familieplanner of gezinsplanner lukt het je vast om op doordeweekse dagen meer tijd met je gezin door te brengen. Wij zijn benieuwd welke planner uit dit lijstje hieronder het best bij jullie gezin past.

1. Purpuz Familieplanner 2024

leukste-gezinsplanners-2024

Purpuz Familieplanner 2024: Jouw weg naar een georganiseerd gezinsleven! Het managen van een gezin kan behoorlijk stressvol zijn, met talloze activiteiten, huishoudelijke taken en de constante uitdaging om quality time te vinden voor elkaar.

Gelukkig is hier de Familieplanner 2024 als een van de leukste gezinsplanners om je te helpen! Met deze ruime weekplanner op A4+ formaat krijg je een duidelijk overzicht van alle gezinsafspraken en huishoudelijke taken.

2. Relax Mama Gezinsplanner 2024

De Relax mama familieplanner voor 2024 is weer beschikbaar! Zelf vind ik dit een van de leukste gezinsplanners. Personaliseer elke week met de meegeleverde 300+ stickers en markeer zowel belangrijke als vrolijke afspraken. Geschikt voor zes personen met daarnaast extra ruimte voor aantekeningen. Wat kun je nog meer verwachten?

 • Wekelijks vrolijke teksten en afbeeldingen
 • Diverse recepten en weekagenda’s
 • Humoristische opstekers
 • Afmetingen: 232 x 310 mm

Geproduceerd van duurzaam FSC papier van verantwoorde oorsprong. De Relax Mama gezinsagenda kun je hier bestellen. Wij gebruiken deze variant al jaren en zijn er heel happy mee! Voor in zit ook een doorzichtige hoes waar je belangrijke briefjes in kunt steken. Bijvoorbeeld een afsprakenkaart van een (tand)arts.

3. De Handigste Super Family Planner 2024

gezinsplanners-2024-dit-zijn-de-leukste-top-10

De Handigste Super Family Planner 2024 is de originele family planner die de tand des tijds heeft doorstaan. Met de 18e editie van deze planner heb je in 2024 weer alle gezinsagenda’s op één plek. Druk op het gezin? Of het nu gaat om een studiedag, tandartsafspraak, schooltrip of zakgeldmoment: met deze klassieker in de hand laat je niets aan je voorbijgaan.

De kalender trakteert je maandelijks op frisse huishoudtips en is voorzien van meer dan 1250 onmisbare stickers. Hierdoor kunnen zelfs de jongste gezinsleden meehelpen in het plannen van hun activiteiten.

• Fraai geïllustreerd met een speelse touch • Geldig van augustus 2023 tot en met december 2024 • Uitgerust met ruim 1250 praktische stickers • Vernieuwde lay-out voor nog meer overzicht en ruimte • Verrijkt met gouden tips van ouders over onderwerpen als energiebesparing, minimaliseren, procrastinatie en staycations.

In 2007 lanceerden Nanja Toebak, Rinskje Koelewijn en Toni Westenberg de allereerste Family Planner. Sindsdien heeft de planner zijn waarde bewezen met meer dan 130.000 verkochte exemplaren. Generaties zijn opgevoed met deze vertrouwde organizer. Dus, waar wacht je nog op? Tijd om te plannen en stickeren!

4. Systemyze gezinsplanner

gezinsplanners-2024-de-beste-familieplanners-agendas

Plan en ervaar een harmonieus gezinsleven met de leukste Systemyze Familieplanner! Deze bijzondere planner loopt 17 maanden door en is ontworpen om de drukte van elke dag te verlichten. De weekindeling is geschikt voor 6 personen en boordevol aantrekkelijke features.

Van augustus 2023 tot januari 2025 Met een indrukwekkende looptijd van 17 maanden staat deze planner garant voor een overzichtelijke en betrokken gezinsdynamiek. Door het strakke design en de talloze functionele toevoegingen, zorgt de Systemyze Familieplanner voor een vlotte en stressloze planning.

Waarom kiezen voor deze planner? ✓ Doorloopt 17 maanden ✓ Voldoende notitieruimte voor 6 gezinsleden ✓ Op twee manieren te bevestigen ✓ Exclusieve bucketlist en familiereflectie ✓ Diverse handige lijsten en overzichten ✓ Barstensvol boeiende extra’s

Verdiep jullie gezinsrelatie De Systemyze Familieplanner gaat verder dan alleen plannen. De planner heeft een Familie Bucketlist, reflectiemomenten, inspirerende wekelijkse citaten en speciale plekken om samen vakantiedromen uit te werken. Een prachtige kans om echt tijd voor elkaar te nemen en de gezinsband te versterken.

Alles wat je nodig hebt in één planner Met To Do-lijsten, een handige afscheurbare boodschappenlijst, huishoudelijke taken, notities, prioriteitsmarkeringen, gedetailleerde overzichten en vele andere extra’s heb je een planner die iedereen zal benijden en die je niet kunt missen! Deze agenda mag daarom niet ontbreken op ons lijstje met de leukste gezinsplanners.

5. Loesje Gezinsplanner 2024

Familieplanner Loesje 2024 is één van de leukste gezinsplanners die orde in de drukte van het gezinsleven brengt. Met zijn handzame liggende A4-formaat van 297 x 210 mm en een stevige spiraalbinding is deze planner zowel praktisch als stijlvol.

Elk gezinslid kan hierin zijn of haar taken en cruciale afspraken noteren. Zo weet je in een enkele blik precies wat er op de planning staat en wie wanneer verantwoordelijk is.

Een onmisbaar instrument voor elk gezin dat behoefte heeft aan een gestructureerd en georganiseerd leven!

6. MGPcards – Family Planner XL 2024


De MGPcards Family Planner XL 2024 is een uitmuntend hulpmiddel voor drukke gezinnen die hun dagelijkse activiteiten en verplichtingen willen organiseren. Deze extra grote planner is een van de leukste gezinsplanners en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gezinnen, met voldoende ruimte voor de planning van elk gezinslid.

Met zijn stijlvolle ontwerp en duidelijke weekindeling die op maandag begint, helpt deze planner niet alleen bij het bijhouden van belangrijke data, maar voegt het ook een vleugje elegantie toe aan je huis- of kantooromgeving. Of het nu gaat om schoolafspraken, werkverplichtingen of vrijetijdsactiviteiten, met de MGPcards Family Planner XL 2024 heb je alles overzichtelijk op één plek.

7. Voor Posiviteit Gezinsplanner 2024 Met Positieve Spreuken

Deze opbeurende weekplanner biedt voldoende ruimte voor de plannen van 5 gezinsleden. Elke week wordt opgeluisterd door een inspirerende positieve spreuk, en er is plek voor extra aantekeningen en vrolijke stickers. Het overzichtelijke design toont elke nieuwe week op een aparte pagina. Deze kalender, bruisend van positiviteit, maakt het plannen als gezin een feestje.

De inspirerende spreuken van ‘Voor Positiviteit’ zijn dagelijks zichtbaar op sociale media en hebben een grote schare fans die ze graag delen en waarderen. De meest populaire van deze spreuken zijn in deze planner opgenomen.

8. Ongedateerde Gezinsplanner Maan Amsterdam

Deze planner is speciaal ontworpen voor gezinnen en is een van de leukste gezinsplanners zonder voorgedrukte data. Dit geeft je de vrijheid om op elk gewenst moment te beginnen. Voor elk gezinslid is er een aparte kolom om wekelijkse activiteiten te noteren, en een speciale kolom voor gezamenlijke activiteiten.

Daarnaast bevat elke week een handige sectie voor notities, zoals to-do’s of boodschappen. De bijgeleverde stickers zijn ideaal om speciale gelegenheden zoals vakanties, feestdagen of uitstapjes te markeren.

De planner, uitgevoerd in A4-formaat, is uitgerust met een ringband en een handig ophanghaakje. Met in totaal 66 weken biedt hij flexibiliteit omdat hij ongedateerd is; je vult zelf de data in.

Het stijlvolle ontwerp met subtiele pastelkleuren maakt het een onmisbaar item voor elk gezin.

9. Pimpelmees Familieplanner 2024 – Tiger Plum

Beheer de hectiek van het gezinsleven met elegantie met de Pimpelmees Familiekalender, ook een van de leukste gezinsplanners! Deze sierlijke planner biedt genoeg plaats om de volle agenda’s van ieder gezinslid overzichtelijk te maken.

Of het nu gaat om het plannen van gezellige uitstapjes, het bijhouden van schoolactiviteiten, of gewoon het organiseren van dagelijkse bezigheden; deze kalender van Pimpelmees is je perfecte partner.

Afmetingen: 23 x 31 cm

Vervaardigd van FSC-papier uit duurzame bronnen.

10. Green Story Sticky Whiteboard Familieplanner Groot

beste-familieplanners-gezinsplanners-2024

Bevestig de sticky whiteboardvellen steeds opnieuw op effen, gladde en niet-poreuze oppervlakken. Waar je maar wilt, zonder enige sporen achter te laten. Denk aan je koelkast, raam of deur.

Dankzij de geavanceerde vacuümtechnologie kun je de vellen steeds opnieuw plaatsen op effen, gladde, niet-poreuze oppervlakken. Combineer ze met de verplaatsbare to-do whiteboardvellen en maandplanners.

 • Ideaal voor de koelkast of het keukenkastje
 • Continu opnieuw te bevestigen
 • Beschrijfbaar, uitwisbaar en gemaakt om lang mee te gaan
 • Jouw nieuwe favoriete whiteboard
 • Aanbrengen en verplaatsen op alle effen, gladde, niet-poreuze oppervlakken
 • Altijd en overal te herpositioneren
 • Houd alles gestructureerd
 • Schrijf op en veeg weg (zowel praktisch als duurzaam)

Hopelijk hebben jullie een beetje inzicht gekregen met dit inspiratielijstje voor de 10 leukste gezinsplanners en familieplanners voor 2024! Welke spreekt jou het meeste aan?

Lees ook over:

Geef een reactie