monochrome-outfit

New in: Monochrome zwart wit peuteroutfit van By Xavi & brandrep?

Mijn dochter draagt vaak zoete jurkjes of tulerokjes, echt een meisje-meisje. Toch knaagde het al een tijdje om monochrome kleding te kopen. Gewoon, omdat ik benieuwd was of het mijn meisje ook zou staan én omdat ik een tijdje geleden een extra Instagramaccount heb aangemaakt om te experimenteren met brandreppen.

Ik kocht daarom een leuk zwart wit setje van By Xavi op Peuterenbabykleding.nl. De website waar je moet zijn voor monochrome babykleding en peuterkleding of andere leuke accessoires voor de kinderkamer. Bijvoorbeeld de Duktig stickers waarmee ik laatst het Ikea keukentje oppimpte! Kennen jullie nog meer van deze leuke shops of merken?

Lees ook: Brandreppen, hoe moet dat? Tips en adviezen.

Het eerste monochrome kledingsetje voor mijn peuter

Gastblogger José steekt Siem vaker in monochrome babykleertjes en dat staat hem zo leuk! Nu heeft mijn dochter wel eens een zwart rokje met glitters aan ofzo maar echt compleet zwart wit heb ik haar nog gekleed. Zijn die monochrome kledingstukken eigenlijk altijd unisex? Tijdens het shoppen dacht ik wat is nu echt voor een meisje, maar dan kom je alleen op jurkjes uit. Bijna alle shirtjes en broekjes zijn geschikt voor jongens en meisjes. Dat noemen ze genderneutraal of unisex.

Een monochrome peuteroutfit van By Xavi: All I need is sleep..

Dat klopt natuurlijk niet hè? Dat je alleen maar slaap nodig hebt. Misschien op sommige momenten wel. Ik kocht de kledingstukken apart als shirt en broekje, dus niet als pyjama mensen! Want dat was het eerste wat mijn man zei: “goh wat heb je een leuke pyjama voor der gekocht”. Dus.. Ik herhaal nogmaals: het is geen pyjama..

Een review van het By Xavi kledingsetje

Het shirtje valt bij de armpjes prima maar het de lengte van het shirt vind ik wat aan de lange kant. Ook de broek vind ik qua lengte aan de lange kant, deze moeten we nu hoog optrekken. Ik had dus best een maatje kleiner kunnen nemen. Het shirtje is gemakkelijk aan en uit te trekken door middel van twee knoopjes op de schouder. De stof van de kleertjes is heel fijn en rekbaar, dus niet alleen voor slanke kindjes. ik was de kleertjes binnenstebuiten en hang ze aan de waslijn te drogen. Strijken hoeft dan niet. Ondanks dat de kleertjes misschien wel een maatje te groot en baggy zijn draagt mijn dochter de kleren graag.

 

 

Eigenlijk ben ik verrast en staat het haar zo gek nog niet. De opmerking van mijn man laat ik maar achterwege en als we naar buiten gaan doen we hier mooie roze glitterlaarzen bij aan! Girlpower! De skippy eenhoorn kocht ik een tijdje geleden bij de Aldi. Die is leuk hè? En nu hopen dat ik binnenkort mijn eerste brandrepopdracht mag doen op Instagram..

Wat vinden jullie van deze kleren? Zou jij zoiets kopen?

5 thoughts on “New in: Monochrome zwart wit peuteroutfit van By Xavi & brandrep?

Geef een reactie