Whoober-Kobalt-Blauw-Zitzak-Voor-Buiten-Tuin-Genieten-Nazomer-Tips

Genieten van een fijne nazomer in je eigen tuin

De nazomer is een heerlijke tijd van het jaar, maar helaas is het vaak ook de tijd dat onze tuinen er niet op zijn best bij liggen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je tuin er weer fris en fruitig uitziet, zodat je er nog lekker van kunt genieten op deze nazomerse dagen. In dit artikel geven we tips om je tuin te verzorgen tijdens de nazomer. Na het onderhoud van je tuin moet je er natuurlijk ook van kunnen genieten en daarbij is een outdoor zitzak van Whoober een topper!

Je tuin verzorgen in de nazomer

Om optimaal van je tuin te kunnen genieten in de nazomer, is het van belang dat je je tuin goed verzorgt. De nazomer is vaak droger dan de rest van het jaar, dus geef je planten regelmatig wat extra water. Let wel op dat je ze niet overmatig bewatert, want dat kan schadelijk voor de planten zijn.

Ook onkruid groeit sneller in warmere, drogere weersomstandigheden, dus houd het goed in de gaten en verwijder het zo snel mogelijk. De warmte en droogte van de nazomer kunnen ervoor zorgen dat je planten sneller voeding nodig hebben. Geef ze daarom regelmatig wat extra meststof of compost. Tot slot snoei je ook de overbodige takken en bloemen weg. Sommige planten bloeien in de nazomer of herfst nog een keer, maar andere zullen stoppen met groeien. Snoei daarom overbodige takken en bloemen weg om je tuin er weer netjes uit te laten zien.

Een Whoober outdoor zitzak ligt heerlijk!

Is je tuin na de onderhoudsbeurt weer netjes en opgeruimd? Dan heb je nu alle tijd om daar van te genieten. Een outdoor zitzak haalt net even dat zomervakantiegevoel wat langer aan, terwijl we natuurlijk al lang weer in de “back to work of school” fase zitten. Ik kreeg een buiten zitzak XL van Whoober om dat te testen; een loungestoel waar je – zowel binnen als buiten – heerlijk op neer kunt ploffen!

Whoober heeft het meest uitgebreide assortiment zitzakken, zelfs met exclusieve modellen en kleuren zoals de velvet en corduroy. Ik koos voor de opvallende kleur kobaltblauw, wat mij doet denken aan onze volgende vakantie naar het romantische eiland Santorini in Griekenland. Als het straks te koud wordt om buiten te chillen dan gebruiken we hem gewoon binnen, maar als je een overkapping hebt, dan kun je het hele jaar door lekker buiten relaxen. In de winter kun je de zitzak leuk decoreren met vachtjes, kussentjes of dekentjes.

Het formaat is heel fijn, lekker ruim en de Whoober zitzak voelt stevig aan. Kinderen kunnen er zelfs makkelijk met zijn tweetjes op. De zak is gevuld met hoogwaardige nieuwe EPS parels en de hoes is wasbaar en vervangbaar, voor als je bijvoorbeeld eens een nieuw kleurtje wilt. Helemaal top!

Genieten van je tuin

Vanaf de zitzak die je op elke plek kunt neerleggen, is het heerlijk genieten in de nazomer. Maar je kunt natuurlijk ook op andere manieren genieten van je tuin. Pak bijvoorbeeld je fotocamera en probeer eens of je mooie microfoto’s kunt maken van je planten of insecten die in je eigen tuin leven. Het is een leuke manier om je tuin eens vanaf een ander oogpunt te zien.

Zie jij jezelf al neerploffen op een zitzak van Whoober?

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie