Pickwick Thee Vragen

15 leuke Pickwick Thee Vragen

De laatste paar weken heb ik een aantal Pickwick Thee Vragen verzameld. Je weet wel, van die tea topics op het kaartje, die aan Pickwick theezakjes hangen. Ik ben een enorme theeliefhebber en inmiddels heb ik flinke hoop van deze vragenkaartjes. Het leek mij daarom leuk om er een paar te beantwoorden.

Pickwick Thee Vragen zijn leuke topic starters als je samen met familie of vrienden/vriendinnen een kopje thee (of koffie) drinkt. Soms zijn de vragen makkelijk te beantwoorden, soms zijn het diepe vragen waar je echt even over na moet denken…

Pickwick Thee Vragen

De onderwerpen van de Pickwick Thee Vragen zijn heel divers. Soms gaan ze over thee, maar ook de onderwerpen me-time, reizen, dromen komen voor. Zullen we maar beginnen?

Wat eet je het liefst op je boterham?

Het liefst eet ik een broodje gezond zonder boter en ham. Verder mag er alles bij op. Boter op brood lust ik niet. Een bruin pistoletje met brie en een beetje honing vind ik ook erg lekker! Yum!

Wie maakt je altijd aan het lachen?

Mijn jongste zoon. Hij is vaak vrolijk en maakt overal een feestje van. 🙂

aandacht-verdelen-drie-meerderekinderen

Hoe laad jij jezelf op?

Met rust en wat meer me-time momentjes pakken (zoals wandelen, een maskertje), wat ik eigenlijk iets meer zou moeten doen…

Op welke manier rust jij het best uit?

Door niet al te laat naar bed te gaan en met uitslapen. Al komt uitslapen niet zo vaak meer voor.

Wat is jouw talent?

Oeh, even denken… Creativiteit denk ik. En dan in verschillende vormen. Creatief bezig zijn en denken.

Wat is het eerste dat je doet zodra je opstaat?

Wil je dat echt weten? Ik ga eerst naar de wc om mijn blaas te legen haha.

Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Tien minuten is best lang! Ik zou dan bij een luxe modezaak een compleet nieuwe garderobe (kleding, schoenen en accessoires) winkelen (moet haalbaar zijn toch?) en dan al mijn huidige kleren doneren aan een goed doel.

Welke spelletjes speel jij het liefst?

Ik ben dol op party en familie spelletjes die je aan het lachen maken. Denk aan 30 Seconds, Pictionary…

review-banana-joe-goliath

Wie zou je graag persoonlijk willen bedanken?

Xenia die mij kort geleden verraste met een tof kerstpakket. Als zelfstandig ondernemer krijg je geen kerstpakket of kerstbonus dus hebben wij met een groepje bloggers lootjes getrokken om voor elkaar een pakket te maken. Ze heeft het erg leuk gedaan en ik ben heel blij met het persoonlijke kaartje en de cadeaus.

Op welk moment is thee voor jou onmisbaar?

In de ochtend om op te starten.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?

Ik denk dat dat wel duidelijk is als je mij al een tijdje volgt. Ik ga er het liefst op uit (met of zonder kinderen) en durf best te wedden dat wij vaker weg zijn dan thuis. Ik geniet er zo van! Vandaar dat ik naast Volgmama ook een andere blog heb; Evenwegmetkinderen.nl, daar schrijf ik het meest over onze uitjes en overnachtingen.

Natuurhuisje - Overnachten in de natuur - Tiny House - Friesland

Maakt geld gelukkig?

Nee! Het maakt het leven wel makkelijker maar niet gelukkig. Ik geloof daar niet in.

Welk doel wil jij dit jaar bereiken?

Afvallen. Helaas is dat niet zo goed gelukt dit jaar, sterker nog, ik weeg meer dan begin van dit jaar… Het begon dit jaar zo goed met koolhydraat arm eten maar het was niet vol te houden. Ik ben nog zoekende naar een manier om af te vallen en schuif dit doel (35 kilo afvallen) door naar 2020!

Hoeveel tijd breng jij door met jouw familie?

Veel! Ja geen idee maar best veel. Ik werk vanuit thuis en ben er dus bijna 24/7 voor de kinderen.

Wie neem je mee naar een onbewoond eiland?

Mijn gezin. Al zou ik echt niet op een onbewoond eiland willen wonen. Niets voor mij!

Wat zou jij nog graag over mij willen weten? Heb jij een vraag voor mij?

One thought on “15 leuke Pickwick Thee Vragen

  1. Wat een leuke vragen! Ik heb nog nooit Pickwick thee gedronken (vooral Lipton hier) maar zo te zien moet ik die toch eens kopen. Ik vind het ook fijn om mijn dag te starten met een tas thee. En dat van die blaas is ook herkenbaar, haha!

Geef een reactie