Sinterklaas Stolp

Sinterklaas stolp decoreren

Sinterklaas stolpen. Wat staan ze weer gezellig in deze tijd! Je kunt er veel kanten mee op qua decoratie betreft. Heb jij ook een mooie glazen stolp en wil je deze decoreren in sinterklaas thema? Ik kocht wat strooigoed en maakte weer leuke voorbeelden.

Sinterklaas decoratie stolpen

Ook dit keer heb ik mij weer helemaal uitgeleefd met de glazen stolpen in huis. Zo leuk om ze telkens weer opnieuw te decoreren. Dit keer heb ik voor het recente thema Sinterklaas gekozen. Zie hieronder de voorbeelden om inspiratie op te doen.

Mijn eerste Sinterklaas feest

Sinterklaas Stolp
Sinterklaas stolp

Is het de eerste sinterklaasviering voor je baby of dreumes? Zet dan zijn/haar babyschoentje onder de glazen stolp met een echte wortel en pepernoten om het compleet te maken.

Sinterklaas stolp met strooigoed

Sinterklaas stolp
Sinterklaas stolp

Met pepernoten, een chocoladeletter en raamstiften versierde ik nog een Sinterklaasstolp. Het is wel heel verleidelijk zo’n chocoladeletter in het zicht. Hihi. Ik kon er niet afblijven en hij is al op! De krijtstifttekeningen haal je er na Sinterklaas heel makkelijk met een vochtige doek of een billendoekje af.

Heb jij ook een sinterklaas stolp gemaakt of andere decoratie geknutseld voor de sintperiode?

Meer inspiratie zien om een glazen stolp te decoreren? Deze thema’s hebben wij ook in een stolp verwerkt:

*Deze blog bevat affiliatie linkjes. Mocht jij iets bestellen via dit linkje dan ontvangen wij daar een kleine commissie voor. Dit kost je niets extra.

Sint 2021Sint 2021

One thought on “Sinterklaas stolp decoreren

Geef een reactie