Halloween decoratie - Glazen stolp decoreren

Halloween stolp decoreren

31 oktober 2019 is het weer Halloween! Eerder maakte ik al (drie) leuke herfst decoratie stolpen. Hebben jullie ze gezien? Ik vind het echt superleuk om een glazen stolp in een thema te decoreren en ik heb nu de smaak te pakken. Bij Zeeman kocht ik voor nog géén 3 euro bij elkaar leuke Halloween accessoires, en daar kon ik twee verschillende Halloween stolpen mee decoreren. Benieuwd naar het resultaat?

Halloween decoratie stolpen

Happy Halloween! Boehahaha. Dat hele enge gedoe vind ik maar niks maar mijn kinderen vinden het geweldig… Helaas waar wij wonen doen ze niets aan Halloween. Jammer eigenlijk, want mijn kinderen vragen elk jaar weer of ze ook eens verkleed in Halloween kostuums al griezelend langs de deuren mogen. Toen we nog naast mijn schoonouders woonden mochten ze daar ’trick or treat’ doen en een eng kostuum aantrekken. Verder bezoeken we wel eens een pretpark in Halloween sferen of kopen we gewoon iets leuks voor Halloween omdat het kan. Bij Zeeman kwam ik deze leuke Halloween artikelen tegen, en kocht ze om de glazen stolpen mee te decoreren in Halloween sferen.

Halloween  Thema Glazen Stolp Decoratie
  • Trick or treat raamstickers, Zeeman 0,40
  • Spinnenweb met drie spinnen, Zeeman 0,59
  • Kleine Halloween pompoen met lampje 1,49

Halloween stolp met griezelig spinnenweb

Glazen Stolp Halloween Decoreren

Deze vond ik het leukst om te maken! Het pompoentje zet je onder de stolp. Haal dan het spinnenweb met de spinnen uit het zakje. Het web moet je een beetje stuk trekken en uitrekken omdat het anders veel te groot is. Misschien kun je de rest gebruiken voor iets anders. Drapeer het spinnenweb daarna nonchalant over de buitenkant van de glazen stolp heen.

Glazen stolp met Halloween raamdecoratie

Halloween DIY Glazen Stolp Decoreren

Deze herbruikbare raamstickers blijven prima plakken en laten geen lijmresten achter op de glazen stolp. De stickers lijken wel flubber of siliconen. Plak ze waar je ze hebben wilt. Mijn dochter vond het erg leuk om samen met mij deze stolp te decoreren in Halloween thema. 🙂

Heb jij ook een Halloween stolp gemaakt of iets anders leuks geknutseld voor Halloween?

Meer inspiratie zien om een glazen stolp te decoreren? Deze thema’s hebben wij ook in een stolp verwerkt:

Meer Halloween blogs:

*Deze blog bevat affiliatie linkjes. Mocht jij iets bestellen via dit linkje dan ontvangen wij daar een kleine commissie voor. Dit kost je niets extra.

2 thoughts on “Halloween stolp decoreren

Geef een reactie