stokke-badspeelgoed-flexi-cups-toys-bath

Stokke Flexi Bath Toy Cups & badstop met warmtesensor

Spetter de spat… mijn dochter is een kleine waterrat. Een paar keer in de week is het feest wanneer ze in het flexibele bad mag. We gebruiken het handige opvouwbare badje vaak thuis onder de douche of nemen het mee op vakantie. Onlangs hebben wij ons Flexi Bath van Stokke kunnen uitbreiden met een nieuwe stop (nu met warmtesensor) en de Stokke Flexi Bath Toy Cups, die ik heb gewonnen op de blog van Kiddowz.

Badspeelgoed van Stokke

Het Flexi Bath hebben we al een poos en het is echt een superhandig badje. Ik schreef al eens een review over het flexibele kinderbadje nadat we hem meenamen op reis. Ook thuis is zo’n ruimtebesparend badje ideaal. Wij hebben thuis ook de luxe van een groot ligbad maar mijn meisje zit het liefst lekker knus in het badje onder de douche. Heerlijk vind ze het. Het Flexi Bath is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar en kun je met verschillende artikelen uitbreiden. Zoals het Newborn Support (ligsteuntje voor je newborn baby, ook als bundel verkrijgbaar samen met het badje), met badspeelgoed of een badcape met washandje van Stokke.

badspeelgoed-stokke-flexibath-review
Flexi-Toy-Cups-Badspeelgoed-Stokke-Flexibele-badje

Flexi Bath Toy Cups review

De Flexi Bath Toy Cups zijn flexibele kleurrijke bekertjes voor in bad. Dit innovatieve setje badspeelgoed kost ongeveer 15 euro en is te koop in de webshop van Stokke en in de meeste babyspeciaalzaken. De Toy Cups bestaan uit 4 bekertjes in de primaire kleuren (maar dan wat zachter) die allemaal in elkaar passen. Alle bekers in elkaar opbergen en uitpakken vond mijn dochter al een feestje. Een leuke motoriek oefening voor je baby of peuter. 😉

Twee bekertjes zijn dicht en twee bekertjes bevatten kleine gaatjes aan de onderkant. Je kunt er dus mee gieten, een regendouche maken, bekers vullen met water, stapelen, in de bekers knijpen of ermee scheppen. Als er geen water in zit blijven ze even op het water drijven. Mijn dochter heeft een klein badeendje die in de bekers past. Zo speelt ze ook wel eens verstoppertje met de badeend en dan mag mama of papa raden in welke beker de badeend zit. Heel slim bedacht van haar en natuurlijk ook heel gezellig samen zo. Stokke heeft dan ook de slogan: Designed to be close. Klopt helemaal. 🙂

Wij vinden het leuk en uitdagend badspeelgoed. Bedankt lieve Amanda!

Handig om te weten;

  • Het badspeelgoed is geschikt vanaf 4 maanden
  • Passen in elkaar dus makkelijk op te ruimen
  • Gemaakt van TPE en vrij van ftalaten, BPA en andere schadelijke stoffen
  • Veilig om in te bijten
  • Mag in de vaatwasser
  • Weegt 0,3 kg

Nieuwe badstop met warmtesensor

nieuwe-badstop-stokke-flexbath

Met het Flexi Bath van Stokke wordt in bad gaan een feestje. Doordat het badje licht en opvouwbaar is, kun je het gemakkelijk opbergen en overal mee naartoe nemen. Het badje is nog handiger geworden, want vanaf nu wordt de Flexi Bath standaard geleverd met een badstop met warmtesensor. Door middel van kleurverandering geeft de stop de warmte van het water aan, zodat je in één oogopslag kan zien of het water te koud, te warm of juist op de goede temperatuur is. Zo weet je zeker dat je jouw kindje in fijne en veilige watertemperatuur laat badderen. In de Instagram Stories liet ik jullie al zien hoe het werkte en hoe de stop van paars naar rood veranderde. De stop voelt verder hetzelfde, heeft dezelfde vorm en is bij niet in gebruik ook zwart van kleur.

Ik vind het een handige tool want soms zit mijn dochter iets te lang in bad en dan is het water al koud geworden zonder dat ze er wat van zegt. Handig dat je dan aan de kleur ziet dat het water koud(er) geworden is. Als je (veel) badschuim gebruik is de badstop soms niet goed zichtbaar. Dan kun je beter een badthermometer gebruiken.

Het Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor kost € 41,-. Het Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor en Newborn Support kost € 57,- De badstop met warmtesensor is vanaf 2019 ook los te verkrijgen voor € 6,-.

Let op: De badstop is geen thermometer. Controleer ook altijd met je elleboog of de watertemperatuur veilig is voor je baby. Gebruik bij twijfel altijd een betrouwbare badthermometer.

review-flexi-bath-toy-cups-badspeelgoed-stokke-uitbreidingen-flexibel-babybadje

Wat is het favoriete badspeelgoed van jouw kindje?

One thought on “Stokke Flexi Bath Toy Cups & badstop met warmtesensor

Geef een reactie