storage-stokke-tripp-trapp-opruimen-bakje

Stokke Storage voor de Tripp Trapp stoel

Stokke heeft een nieuw product voor de Tripp Trapp stoel; de Tripp Trapp Storage. Het is een mooie witte opbergbak, die je heel gemakkelijk aan de rugleuning kunt bevestigen. Een handige opbergtool voor slabbetjes, lepeltjes, snoetenpoeters of haar-accessoires.. Geen gezoek meer naar het kleine gerei maar alles binnen handbereik, wel zo makkelijk maar pas op voor grijpgrage kinderhandjes… 😉

Tripp Trapp Storage

De Tripp Trapp (kleur Heather Pink) is de favoriete en meest gebruikte stoel bij ons in huis. Dochterlief maakt er het meest gebruik van maar de jongens (Psssttt… niet verder vertellen hoor, zei vinden het namelijk wel echt een meidenkleur…) zitten ook regelmatig op de stoel om hun huiswerk te maken. Met het junior kussen zit het heerlijk en als er een feestje is, dan zit er ook wel eens een volwassene op. Een chair for life dus. De nieuwe Tripp Trapp Storage is een leuke uitbreiding voor de stoel en zeker zeer nuttig.

Ik kreeg zo’n handig bakje en wist er al meteen raad mee. Het is een stevig kunststofbakje en bestaat uit één geheel. Er zit een gebruiksaanwijzing bij maar die had ik niet eens nodig. Binnen een minuut had ik het bakje aan de stoel bevestigd. En je haalt hem er ook weer makkelijk af. Het bakje kun je ook op tafel zetten, wat erg handig is als je er speelgoed of kleurpotloden voor je kindje instopt.

Wij gebruiken het bakje nu voor haarspulletjes. Nu de haren van mijn dochter haar schouders hebben bereikt wil ze vaak knipjes en elastiekjes in haar blonde lokken. Mama en papa mogen elke dag kappertje spelen. 😉 Elke ochtend kan ik zo haar haren kammen terwijl zij rustig op de Tripp Trapp zit. Soms pakt ze zelf een spiegel en doet ze haar eigen haartjes en dan wordt het een bonte bedoeling haha. Ze kan zelf ook goed bij de spulletjes in het bakje als ze erachter staat. Een perfecte hoogte voor peuters en kleuters.

Het bakje past op alle Tripp Trapp stoelen die geproduceerd zijn na 2003 en sluit ook aan op alle Tripp Trapp accessoires, zoals de Newborn Set en Baby Set. Handig voor de mama’s en papa’s om zo slabbetjes en lepeltjes bij de hand te hebben. Hoef je alleen nog maar de babyvoeding te pakken.

Waarvoor kun je de storage gebruiken?

Zoals je ziet zit er best veel ruimte in het opbergbakje van Stokke. Ik maakte een overzicht met spullen die je in de Tripp Trapp Storage kunt stoppen want je kunt het bakje nog voor meer doeleinden gebruiken. Gezien je de Storage voor van alles kunt gebruiken heb je er lang plezier aan. Toch denk ik dat je het bakje niet te vol moet stoppen als je een dreumes of peuter hebt met grijpgrage handjes. Mijn dochter heeft toen ze iets kleiner was een fase gehad dat ze met van alles ging gooien en dat lijkt me nou ook weer niet de bedoeling als kinderen alles uit het bakje gaan smijten. Hierbij enkele tips waarvoor je de Tripp Trapp Storage kunt gebruiken;

 • Kleurpotloden / Pennenbakje
 • Haar-accessoires
 • Slabbetjes
 • Snoetenpoetsers
 • Lepeltjes
 • Blokken
 • Favo speelgoed
 • Pixi-boekjes / Kleine kartonnen boekjes

Alle features in één oogopslag:

 • Belangrijke benodigdheden binnen handbereik voor zowel ouder als kind
 • Veilig, eenvoudig en zonder gereedschap te bevestigen aan de Tripp Trapp
 • Op goede hoogte voor peuters
 • Eenvoudig te reinigen, vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij

Prijs

De Tripp Trapp Storage is verkrijgbaar bij babyspeciaalzaken en in de webshop van Stokke voor € 29,-

#ChairForLife

Geef een reactie