Uittip: Ouders Natuurlijk beurs op 4 juni 2016

Uittip! Op zaterdag 4 juni is er de Ouders Natuurlijk! Beurs in Arnhem over bewust, natuurlijk en duurzaam leven met kinderen. Met workshops, lezingen, tientallen kramen en een vrolijk programma voor kinderen.

ONB Zomer 2015-27

Duurzame producten

Van kinderwens tot minimens. Dát is de slogan van de Ouders Natuurlijk beurs. Dit is onder meer terug te zien op de uitgebreide markt. Met kramen vol duurzame producten, zoals wollen rompertjes, wandelspeelgoed, ecologische verzorgingsproducten en fijne draagdoeken. Op zoek naar advies en tips over hypnoBirthing, ouderschap vanuit je hart of voeding? Loop dan eens langs een van de educatieve kramen.

Kijk en leer

Naast shoppen valt er ook deze editie weer veel te leren én proberen. Verspreid over de dag verzorgen deskundigen verschillende lezingen en workshops. Bijvoorbeeld over hooggevoelige kinderen, borstvoeding na de kraamperiode en hechting tussen ouder en kind. Ook leerzaam: ga het gesprek aan met andere (aanstaande) ouders.

ONB Zomer 2015 Buiten-6

Hele gezin

De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen op de Ouders Natuurlijk beurs. Lekker ravotten in de prachtige tuin of creatief uitleven in de knutselhoek. Het kan allemaal. Nieuw dit jaar is de Jonge Uitvinders-tafel, waar kinderen met hun ouders oude (elektronische) spullen omtoveren in bijzondere creaties. Zoals een slurpende robot of een machine die kan kietelen. Ook leuk: ga met het hele gezin naar de voorstelling Peter en de Wolf, een muzikaal sprookje met veel humor. Deze te gekke voorstelling is bij de prijs inbegrepen.

Handige informatie

– Waar: Hotel Doorwerth-Arnhem.
– Wanneer: zaterdag 4 juni 2016 van 10.00 tot 19.00 uur.
– Entree: € 10,- aan de kassa, € 9,- in de voorverkoop (tot 16 jaar gratis).
– Meer info: www.oudersnatuurlijk.nl

Ben jij hier al eens geweest of ga jij er heen dit jaar?

6 thoughts on “Uittip: Ouders Natuurlijk beurs op 4 juni 2016

Geef een reactie