verjaardag-shirt-bedrukken-kinderen

Coole verjaardag shirts ontwerpen voor kinderen

Een kinderverjaardag vieren we bij ons thuis meestal groot en vaak kiezen wij hiervoor samen een leuk thema uit. Ook bestel ik elk jaar voor de kinderen hun eigen verjaardag shirts om het feestje helemaal compleet te maken. In de webshop, die ik kort geleden ontdekte, kun je goedkoop je T-shirt laten bedrukken. Ik mocht er drie ontwerpen. Kijk je mee naar het resultaat?

Kinderkleding personaliseren is erg leuk om te doen. Op deze manier lieten wij vrienden en familie weten dat er een brusje (broertje of zusje) opkomst was, en hebben we al een aantal verjaardagsshirts versleten. Toen ik werd benaderd of ik shirtjes wilde laten bedrukken voor een review, wist ik meteen dat het wel leuk zou zijn om een blogpost over verjaardagsshirts te schrijven. Samen met mijn zoon en dochter zochten we leuke shirts uit voor hun verjaardagen, die ze ook nog eens na hun verjaardag door kunnen dragen. Ook Siem van gastblogger José kreeg er eentje voor zijn eerste verjaardagsfeestje met de tekst ‘happy birthday’ omdat hij bijna ‘baby af’ is.

Verjaardag shirts ontwerpen

verjaardag-shirts

Mijn jongste twee kinderen zijn in oktober en december jarig. Niet echt de warmste periode van het jaar en daarom twijfelde ik, of ik shirts met korte of lange mouw wilde bestellen. In oktober wil het nog wel eens nazomeren maar in december is het echt te koud voor een korte mouw. Ik had natuurlijk een sweater met tekst kunnen bedrukken voor mijn dochter die in de winter jarig is, maar koos toch voor een shirt. Daar kan prima een dun shirt met lange mouwen onder.

Verjaardagsshirts die ze ook na hun feestje nog kunnen dragen

Dit jaar besloot ik om shirts uit te zoeken die feestelijk zijn maar die ze ook na hun verjaardag kunnen dragen. Het babyshirtje van Siem, bovenaan met de snor en het brilletje, bestelde ik in de maat 12-18 maanden en deze valt als maat 86. De stof voelt zacht aan en is een beetje rekbaar. Dit shirtje kan hij aan voor een cake smash, voor een foto op de verjaardagsuitnodiging, op zijn verjaardag zelf of op andere verjaardagsfeestjes van familie en vrienden waarbij hij mee mag. Leuk toch?! Siem is echt heel hip gekleed en daarom koos ik in overleg met zijn mama voor een verjaardagsshirt in monochrome kleuren. Zwart en wit dus.

Leestip: Musthaves voor de monochrome peuterkamer.

Voor mijn dochter koos ik een donkerblauw t-shirt uit die ik aan twee kanten heb laten bedrukken. Op de voorkant staat er in het neon-roze “Queens are born in december” en achterop een neon-roze kroontje met daaronder in gouden-glitter letters haar geboortedatum. Dit shirtje kan ze natuurlijk het hele jaar door dragen en matcht heel gaaf met de neon-roze tutu en haar Adidas sneakers. Ook dit shirtje met bedrukking valt prima op maat. En als ze jarig is kan ze er altijd nog een dun shirt met lange mouwen onder dragen.

verjaardag-shirts-kinderen

verjaardagshirt-meisje-prinses

Voor mijn zoon heb ik een groene polo ontworpen. Groen is zijn lievelingskleur en hij is over twee weken al jarig. Op de achterkant liet ik in het oranje de tekst “Legends are born in october” drukken. De kleuren steken lekker af en het is bedoeld om juist lekker op te vallen met zo’n verjaardagsshirt. De polo vind ik een beetje stijfjes en wijd voor onze slanke jongen en had van mij wel wat iets elastischer gemogen. Maar ook hij is blij met zijn nieuwe shirt en de maat is prima.

Winactie: Ontwerp je eigen shirt bij Tshirtspolosbedrukken.nl

Een kinderverjaardag is natuurlijk een leuke gelegenheid om shirtjes te bedrukken. Maar je kunt natuurlijk ook shirts laten bedrukken voor allerlei andere gelegenheden, je bedrijf of gewoon zomaar met een leuke quote of een plaatje. Kijk hier maar eens wat wij al eerder hebben ontworpen.

Namens deze webshop mag ik 2 x 25 euro shoptegoed verloten aan de lezers van Volgmama. Dit kun je winnen door op Facebook een reactie achter te laten en een vriend of vriendin te taggen die deze actie ook wel leuk zou vinden. Vergeet de pagina van Volgmama niet te liken.

De winactie is gesloten Lynn M en Geraldine D hebben gewonnen. Zij hebben inmiddels bericht ontvangen.

9 thoughts on “Coole verjaardag shirts ontwerpen voor kinderen

  1. Superleuke fantastiche binnenkomer!!
    Ben 300.procent verblijd met deze mooie gewilde en zeer succesvolle like en deel actie die het vast en zeker gaat worden.
    Daar ben ik van overtuigd en ja zeker maxima en alexander zijn een en al oor en doen dan ook zeker mee.
    Mijn dagen bestaan uit like en delen en ik ga duimie duimie doen.
    Renate R C Van Zijp Troost

Geef een reactie