VTech Magisch Diepzeepaleis

VTech speelgoed; mijn top 5 roze speelgoedtips voor meisjes én jongens

VTech speelgoed is hier al jaren favoriet. Voor jongens en meisjes heeft VTech echt superleuk spul om mee te spelen. Mijn dochter is helemaal fan van de serie Vrolijke Vriendjes en de Tante Jet Theeset zetten we op het verlanglijstje voor sinterklaas of kerst. Echt kei schattig! Ik maakte een top 5 van het leukste VTech meisjesspeelgoed (kan natuurlijk ook voor jongens die van roze houden) en mag een leuke prijs aan één van jullie verloten.

Met twee jongens in huis hebben mijn kinderen al heel wat auto’s, tractoren en vliegtuigjes versleten. Toen ik aankondigde dat er een meisje bij kwam in ons gezin, werd ik binnen no-time overspoeld met allerlei roze knuffels en babyspeelgoed. Mijn dochter is nu 3 jaar en speelt af en toe wel eens met auto’s maar haar favorieten zijn voornamelijk roze poppen, knuffels, en de Vrolijke Vriendjes. Mijn jongens vonden de Toet-Toet auto’s van VTech helemaal het einde toen ze jonger waren.

Roze speelgoed; niet alléén voor de meisjes, ook voor jongens

Ik heb dan wel een echt meisje-meisje die ook dol is op ROZE. Alles mag van haar roze, roze kleren, sokken, speelgoed, slaapkamer, tassen.. en stiekem vind ik dat ook best leuk. Nu is ze nog jong en als ze straks wat ouder is kan het zo zijn dat haar smaak weer veranderd. Heerlijk even van al het roze genieten. Mochten jullie trouwens een keer haar prinsessenkamer willen zien, geef dan een gil, dan schrijf ik misschien wel een blog of doe ik een roomtour door het overdreven roze kamertje.

Er komen regelmatig kindjes bij mij thuis over de vloer en ik heb het roze speelkasteel wel eens in de woonkamer staan waar ook vriendjes (jongens) mee spelen als ze het zien staan. En geef ze eens ongelijk. Waarom zouden jongens niet met roze- of meisjesspeelgoed mogen spelen?

Mijn top 5 ‘roze’ VTech speelgoedtips van 2018

vtech-meisjes-speelgoed-top-5

Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Droomkasteel

Op de eerste plaats staat het Magische kasteel van de Vrolijke Vriendjes. Ik had dit kasteel gewonnen voor mijn dochter en deze gaven we haar op haar tweede verjaardag. Het is echt een leuk roze poppenhuis met pasteltinten en leuke prinsesjes. Dit Vtech kasteel kun je hier bestellen voor €51,50. Ik heb ook een review geschreven over het droomkasteel. Vanwege de prijs is het een leuk cadeau voor de feestdagen in december of voor een verjaardag. Een andere leuke variant op het roze droomkasteel is het magisch diepzeepaleis.

Vtech-meisjes-speelgoed-roze

Little Love 3 in 1 Roze Poppenwagen

Vtech roze meisjesspeelgoed top 5 - mamablog nlDeze roze poppenwagen is qua hoogte niet erg hoog en al als loopkarretje voor een 1 of 2 jarige prima te gebruiken. Ik kocht deze tweedehands in een Duitstalige versie voor mijn dochter op Ebay en hij is echt erg leuk voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. De poppenwagen is een kinderwagen, bedje en eetstoel tegelijk en de lampjes en geluiden zijn wel de special effects. Welke poppenwagen zingt nog meer? Er word nog steeds leuk mee gespeeld maar mijn dochter vind het ook leuk om de zijkanten steeds eraf te halen.. Je kunt hem onder ander hier bestellen voor €53,95.

Baby Dieren Draaibal Roze

draaibal-kiekeboebal-roze-vtech-meisje-speelgoed

Voor baby’s is deze draaibal erg leuk! Wij hadden hiervan een oudere versie en een andere kleur en mijn jongens waren er dol op. De bal rolt vanzelf en je kindje kan er vormen, kleuren, cijfers en dieren mee leren. De VTech draaibal moedigt de baby’s aan tot kruipen en daagt ze uit om een zoekspelletje te spelen. De bal kost €24,50 en is hier te koop.

Kidistar Superstar Move Roze Karaokeset

kidistar vtech roze microfoon meisjes speelgoed

Je scoort met dit roze cadeau zeker punten bij kinderen die van zingen en dansen houden. Zangtalent hebben mijn kinderen niet dus ik denk dat we dit maar even overslaan. Toch zou ik dit zo kopen voor een neefje of nichtje. Lekker blèren.. maar niet bij ons thuis. 😉 Deze roze karaokeset kost hier €37,78.

Tante Jet Roze Theeset

vtech-roze-theeset-tante-jet

De Tante Jet Theeset is een nieuw interactief theeserviesje en bedacht voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar. De roze theepot spreekt met je kindje, zingt en schenkt lekkere thee zonder te soppen. Samen theeleuten was nog nooit zo gezellig. De theeset is te koop voor €26,95.

Trouwens nog een leuk nieuwtje, de Bla Bla Blocks zijn genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing 2018. Heb jij al gestemd? Je kunt nog 4 november stemmen en daar maak je ook kans op leuke prijzen.

roze-speelgoed-voor-meisjes

Win een VTech Tante Jet Theeset

Ik hoop dat jullie weer leuke cadeautips en inspiratie hebben gekregen door dit blogartikel. Misschien al iets om over na te denken voor de feestdagen of voor een verjaardag. Ook VTech wilde meedoen aan de winweek vanwege het drie jarig bestaan van Volgmama en stelt een Tante Jet Theeset beschikbaar voor één van onze lezers.

Om kans te maken zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat met je lievelingskleur en voor wie je deze set wilt winnen. Delen en taggen vinden we lief maar is niet verplicht.

De winnaar maken we op zondag 23 september bekend. Veel succes!

Mijntje Aalbers gefeliciteerd!

121 thoughts on “VTech speelgoed; mijn top 5 roze speelgoedtips voor meisjes én jongens

 1. Ik ben wel erg benieuwd naar de roze kamer 🙂

  Mijn lievelings kleur is rood en die van mijn 2 dochters is roze.

  Deze set lijkt me geweldig om te winnen voor de 1e verjaardag van onze dochter Lotte. Haar grote zus Noor van 4 jaar zal deze ook geweldig vinden en mama komt dan graag op de thee

 2. Ik zou het erg leuk vinden om de thee set voor mijn dochter van 2 te winnen… ze is nu helemaal van “etie makah” en doet ons van alles na..mijn lievelingskleur is rood..van mijn dochter weet ik het nog niet 😉

 3. Wauw super gaaf de VTech Tante Jet Theeset. Die zouden wij wel willen winnen voor onze dochter die toevallig ook JET heet! Zowel haar als mijn lievelingskleur is paars. Wij gaan duimen!

 4. Vtech heeft zulk leuk speelgoed! Het theesetje zou mijn dochter van 2.5 jaar geweldig vinden! Mijn lievelingskleur is groen, maar roze mag best wel eens af en toe haha ;-). Mijn kleine meid heeft nog geen favoriete kleur…

 5. Oh wauw wat een prachtige set.
  Mn meisje word 30 sept 2 jaar en is gek op de picjnickset van vtech dus met deze als uitbreiding zal ze het super vinden.
  Enja alles is roze natuurlijk hier?
  Wij gaan duimen!!!

 6. Paars is mijn lievelingskleur, van de jongste roze en van de oudste paars en regenboog

  Doe graag mee voor dochters en gastkinderen

  Roze voor jongens moet kunnen net als auto’s en blauw voor meiden
  Heb jongens en meiden spelen maar ze spelen allemaal met alles ongeacht het speelgoed of kleur

 7. Mijn lievelings kleur is groen! Maar de lievelingskleuren van mijn dochter zijn roze en paars. Wij zijn ook dol op het speelgoed van vtech. Ook ik zou dit schattige thee setje voor mijn dochtertje willen winnen 😀

 8. Wat een geweldige blog en wat fijn dat er zoveel leuke spullen zijn.
  Ik zou graag kans maken op deze theeset voor 5-12 voor onze dochter
  Ze houdt van roze.

  Een blog over de kamer van je dochter zou ik ook graag lezen

 9. Superleukkkkkk??? we worden hier altijd heel vrolijk van de leuke speelgoed van vtech echt supertof ?? hier zou mn meisje superblij mee zijn❤️❤️ en ook nog eens der lievelingskleur

 10. Wauw wauw Wauwie van deze fijne verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag deze prachtige theeset voor haar als verrassing willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van thee schenken en de kleur roze wordt ze altijd mega blij dit zou zeer welkom zijn nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik deze leuke set voor der zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de verrassing beginnen de kans is natuurlijk klein maar de wens oh zo groot #FingersCrossed ??? Fijne woensdag

 11. Superleuk! Wij zijn groot fan van VTech. Sinds de geboorte van onze oudste dochter zijn we al dol op dit merk. Onwijs leuk speelgoed hebben ze van VTech. De theeset hebben we nog niet dus ik doe graag mee. Onze lievelingskleur is roze, dat is ook niet zo gek met 2 dochters en een derde meisje op komst hihi. Mijn dochtertjes zullen dit erg leuk vinden en als ons derde meisje straks groot genoeg is kan zij ermee spelen.

 12. Mn dochter femm is gek op theetjes inschenken voor der moeder, samen thee leuren op de bank heerlijk.. deze set zou weer veel speelplezier maken.. ze wordt over paar maanden grote zus dus iets leuks voor haar zou ze geweldig vinden aangezien ze straks aandacht moet delen! Heel graag de rose set

 13. Wat een leuke tips! De little love 3 in 1 poppenwagen nog niet eerder gezien en erg leuk zeg. Die komt hier op het lijstje? Mijn lievelingskleur is blauw. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Super leuke aanvulling voor bij het keukentje.

 14. Ohhh wat een fijne tips, dit zijn allemaal dingen die onze kleine meid geweldig zou vinden!
  Mijn lievelingskleur is paars, mijn dochter lievelingskleur is, ondanks verschillende pogingen om haar op andere ideeën te brengen, roze, voor haar doe ik graag mee met deze actie, de VTech Tante Jet Theeset zou zij prachtig vinden!

 15. Wauw wat een mooie theeset! Ons meisje wordt eind november 2 en ze zou deze set geweldig vinden? dan kan ze samen met haar popje en met papa en mama thee drinken . En de roze vind ze het allermooist ?

 16. Wat een leuke blog met super fijne inspiratie! Hier komen er weer gekke maanden aan, eerst de feestdagen tussendoor ben ik ook nog eens uitgerekend van onze tweede dochter dan denk je het met de feestdagen gehad te hebben maar dan volgt de 2e verjaardag van onze eerste dochter.
  Wij zijn hier thuis ook enorme fan van vtech speelgoed, vooral in een mooi roze kleurtje waar mama helemaal dol op is. Mijn dochter vind alle kleurtjes nog erg fascinerend.
  Ik zou een blog over de mooie roze kamer trouwens ook erg leuk vinden, wij zijn nu ook druk bezig met de kamertjes dus inspiratie is altijd welkom.

 17. Mijn lievelingskleur is geel maar voor mijn dochtertje koop ik stiekem toch wel wat roze ? ik doe graag mee voor haar want met de feestdagen krijgt ze een keukentje en dan zou deze heel leuk zijn om er in te zeten! ?

 18. Wat een leuke tips! Ik doe heel graag mee voor bij mijn schoonouders! Ze hebben veel speelgoed, maar allemaal voor oudere kindjes. Nu er de laatste tijd weer wat kleine (pleeg)kindjes bij zijn gekomen, lijkt het me superleuk om deze topset daar neer te mogen zetten! Opa en oma passen iedere vrijdag op en vaak komen er in het weekend wel kleinkinderen logeren, dus het gaat vast heel vaak gebruikt worden!!

  Mijn eigen lievelingskleur is donkerpaars en donkerrood, de lievelingskleur van onze pleegzoon is donkerblauw en mooi weer blauw en de lievelingskleur van ons pleegdochtertje is “joze” en daarmee bedoelt ze geel… ;P

  Fijne dag!!

 19. Hier 2 meisjes van 5 en 2 en een jongen van 12 weken oud dus ook behoorlijk roze in huis maar het blauw begint nu ook toe te nemen ? alle drie de kindjes zullen de set super leuk gaan vinden!

 20. Wat een leuke winactie! Na een hele stoere jongen heb ik nu een dochter gekregen. Ik doe graag mee omdat ik haar ook wat leuk roze meisjesspeelgoed gun. Het meeste babyspeelgoed hebben we bewaard voor onze dochter en kan ook prima nog een ronde mee. Maar het is allemaal stoer/genderneutraal. Nu wij een dochter hebben mogen er ook wel een paar hysterische roze dingen in huis worden gehaald toch? En ik denk dat mijn zoontje dit stiekem ook nog wel erg leuk zou vinden om mee te spelen. Oh ja de lieverlingskleur hier in huis is rood. Bij mij omdat het een mooie kleur is en van mijn zoontje omdat het dezelfde kleur is dan de brandweerauto!

 21. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn nichtje, haar lievelingskleur is ALLE KLEUREN (maar het liefste roze!). De lievelingskleur van haar moeder is wit, maar die moet dan maar gewoon de andere kant op kijken..

 22. Oooh wauw Volgmama :-D! Wat een leuke verwennerij! Hopelijk maakt u mijn 3 kindjes met de super leuke Vtech Tante Jet theeset! Wat zou deze enorm welkom zijn, want ’theekransje’ spelen vinden mijn kindjes ooh zo fijn! Hun eigen theeset wat een feest, niet bang zijn dat het kapot gaat. Maar gewoon fijn samen met Tante Jet spelen wat geweldig!. Mijn lievelingskleur is roze, en die van mijn kindjes ook 😉 Behalve van mijn middelste zoon zijn lievelingskleur is blauw. Dank voor deze geweldige kans, nu maar heel hard duimen en hopen dat Tante Jet heel misschien wel naar ons toe mag komen.

 23. Hallo,
  onze zoon van 3 is vaak in de weer met z’n eet-setje (speelgoed koekjes, boterhammetjes, stukjes fruit), dus ik weet zeker dat hij zich met deze thee-set ook héél goed zal kunnen vermaken.
  En onze lievelingskleuren? Zoonlief roept altijd: groen en blauw. En ik houd van alle kleuren, hoe kleuriger hoe beter!
  Groetjes, Nina

 24. Mijn lievelingskleur is blauw. Maar die van mijn dochter is roze. Alles moet roze zijn; knuffels, speelgoed, kleurtjes… alles dus.. Pappa heeft hier wel even aan moeten wennen, maar in middels is het een grote roze wolk geworden!

 25. Onze jongste telg is een meisje (helft van een tweeling, andere helft is jongetje) en zij is ondanks de vele jongens en jongensspeelgoed om haar heen echt een meisje-meisje. Dus alles wat roze en paars is en glimt vindt ze ge-wel-dig!
  Daarom is deze set echt super voor haar! Aangezien de tweeling ook nog bijna jarig is (dan worden ze 2), zou dit een perfect kadootje voor haar zijn!
  Dan kan ze met haar 2 grote zussen van 12 jaar een high-tea houden! haha!
  Dus ik ga duimen! Dank voor de kans.
  PS: ik zou graag van alles liken voor je, maar ik heb al die sites/accounts niet. sorry!

 26. Wauw wat leuk voor mijn zoontje. Hij is nu echt bezig met zijn fantasie. Zo kookt hij en drinkt uit lege speelgoed bekertjes. Zo leuk om te zien. Mijn lievelingskleur is roze. Mijn zoon is nog te jong om een lievelingskleur te hebben. Daarom speelt hij met alle kleuren van de regenboog 😀

 27. Wat een geweldig leuk speelgoed.
  Natuurlijk is roze ook voor jongens. Mijn kleinzoon heeft regelmatig een roze Poloshirtje aan.
  Leuk , het staat heel goed, trouwens mijn man ook.
  Mijn lievelingskleur is BLAUW, maar van mijn kleindochter ROZE.

  Dit theesetje van Tante Jet vindt ze vast fantastisch.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 28. Wat leuk speelgoed zeg! Mijn nichtje Robin zou dit echt enig vinden. Ze houdt erg van roze en paars. Maar het allermooiste is natuurlijk als wij samen met haar spelen, dan maakt de kleur niet eens zo veel uit 😉

 29. geweldig voor onze thee leutjes Thomas en Anne carlijn ( tweeling van bijna 2) die thee zetten voor papa en mama helemaal geweldig zijn nu krijgen ze er ook nog eens leuke liedjes bij echt een droom die voor ze uitkomt

 30. v-tech is echt onze favoriet. wat een leuk speelgoed toch elke keer weer. onze dochter is erg gek op, vooral op de kleur roze en op alles wat maar geluid maakt. graag loten we mee

 31. Mijn lievelingkleur is zwart.. Ook al mag je dat eigenlijk geen kleur noemen 😉 Onze dochter van 1,5 heeft OVERDUIDELIJK een voorkeur voor roze spulletjes.. Echt een meisjemeisje. Dus dit oh-zo-leuke theesetje zal ze fantastisch vinden!

 32. Mn nichtje is dol op lekker tutten en spelen alsof we thee drinken. Het liefst met mijn favoriete servies. Al ben ik daar natuurlijk zuinig op dus dat mag niet altijd haha. Met deze set kan zij met haar eigen Servies spelen en ik rustig toe kijkend met de mijne.

 33. Roze is de lievelingskleur van mijn dochter. Zij heeft nog geen theeset. Zij speelt heel graag met kopjes en schoteltjes en haar lievelingsdrinken is thee met melk er in.
  Zij is echt een meisje-meisje en heeft nog niet echt typisch meisjes speelgoed.
  Ik hoop dat ik de gelukkiger winnaar ben want ik gun mijn schat dit heel erg!

 34. Oh, deze zou super leuk zijn voor de verjaardag van mijn tantezeggertje! Ze wordt 2 in oktober <3. Mijn lievelingskleur, dat is een lastige! Paars en blauwtinten vind ik vaak wel erg mooi :).

 35. Leuk!! Mijn lievelingskleur is roze. Dat moet ook wel met 2 meiden in huis. De jongste is net 2 geworden en de oudste is net 4. Ik denk dat ze hier erg blij van zullen worden❤

 36. Mijn lievelingskleur is paars. Deze set zou een mooi cadeau zijn voor onze zoon en dochter. Ze vinden niet altijd iets waar ze samen mee kunnen spelen, maar bij elkaar op de thee gaan vinden ze ongetwijfeld wél leuk ?

 37. Mijn lievelingskleur is blauw, maar met 2 dochters in huis, is alles inmiddels roze? De lievelingskleuren van de dames is toch duidelijk nog roze (en geel) onze jongste dochter zou heel graag de theeset voor haar verjaardag willen on oktober. Haar zus heeft al veel speelgoed en dus is het heel lastig om voor haar nog iets nieuws te verzinnen. Superleuk om haar ook iets te kunnen geven wat frote zus nog nooit heeft gehad.

 38. Mijn dochter van 2 zou zeggen: “Blauw!” terwijl ze iets roze aanwijst! Op het moment is namelijk alles blauw in haar ogen! 😉 Ze zou dit theesetje helemaal geweldig vinden!!!

 39. Mijn lievelingskleur is kobaltblauw zoals de lapis lazuli, deze steen kreeg ik als hangertje van mijn opa Piet op mijn tiende verjaardag. Mijn dochter Olivia Pietske van 2,5 zal dit theesetje fantastisch vinden!

 40. Mijn lievelingskleur is blauw ? Ik zou de theeset graag aan mijn dochtertje geven, ze wordt bijna 1. Het wordt tijd voor wat roze in huis na al de toet toet auto’s van mijn zoon!

 41. Mijn lievelings kleur is paars. Die van mijn dochter van 6 roze en die van mijn dochter van net 3 roze en blauw.
  De jongste houdt erg van auto’s, dino’s en thee kransjes spelen. Ze heeft een keukentje waar ze de lekkerste gerechten in “kookt”. Dit thee servies staat op haar verlanglijst voor Sinterklaas maar ook bij de oudste van 6 staat hij op de verlanglijst. Ik zou hem dus heel graag voor mijn 2 dametjes winnen voor 5/12. Ze zullen er dolgelukkig mee zijn ?

 42. Lise is een echte poppenmama en al vanaf een 6 maanden samen met pop nu met 16maanden is popje fles en in bad, zie haar al lekker met thee setje spelen. En grote broer en pop moet aanschuiven ?

 43. Onze lievelingskleur is licht/neon groen.
  Maar onze zoon van 2 zou super graag meedoen met de win actie.
  Stach houdt wel van thee drinken en dat kan uitstekend met dit speelsetje.
  Wij duimen.

 44. Mijn lievelingskleur is roze. Ik heb op dit moment 1 zoontje van 2 jaar. Auto’s en treinen dat is waar hij de hele dag mee speelt. Toch dat theesetje vind ik geweldig! Ik maak dan graag Lotte ermee blij. Zij is bijna 2 jaar. Ik ken de mama van de pufcursus, leuk contact aan overgehouden ^_^

 45. Hallo.mijn zoontje zou heel graag met zijn klein zusje (lees nichtje,want hij ziet zichzelf als haar grote broer), kunnen samenspelen met dit theesetje. Mag zeker een roze setje zijn zegt hij ?

 46. Mijn lievelingskleur is paars en die van mijn zoontje is groen en geel of blauw of roze of…….. oftewel ligt aan waarom hij moet kiezen ?
  Ik wil het theeservies voor mijn twee zoontjes winnen nu net 1 en bijna 4 jaar oud

 47. Onze lievelingskleuren zijn oudroze, okergeel en oud groen. (Oké vooral mijn lievelingskleuren en mijn oudste dochter van 9 vindt het ook wel mooi). Mijn zoon van 3 vindt blauw en roze erg mooi. Voor onze dochter Tess, die 21 sept 1 jaar wordt en waar we 23 sept haar verjaardag voor vieren, zou ik heel graag de tante jet theeset willen winnen!! Mama bakt graag taart en cupcakes. En dan kan Tess mooi haar eigen gebakjes serveren, incl een kopje thee!

 48. Mijn lievelingskleur is blauw, maar voor Amelie ga ik los op (oud)roze 😉 ze zou dit fantastisch vinden om te winnen, kan ze nog meer thee maken en gezellig met ons thee leuten ?

  En de blog over die kamer mag er komen hoor 😉 altijd leuk!

 49. Mijn lievelingskleur is paars. Mijn dochtertje is 3 jaar en haar lievelingskleur is roze. Wat zou het leuk zijn om dit theesetje voor haar te winnen en samen veel kopjes thee te drinken.

 50. Ons zoontje is dol op ‘meiden’ speelgoed en vind onder andere roze een mooie kleur (Misschien ook omdat dat mama’s lievelingskleur is). Hij heeft vorig jaar voor zijn verjaardag een plastic speelgoed keukentje gekregen waar hij zo enorm veel mee speelt dat hij dit jaar voor sinterklaas een grotere nieuwe keuken wil vragen. 6 oktober word hij 3 jaar dus de tante jet theeset in het roze zou hij geweldig vinden en staat ook leuk in zijn nieuwe keukentje straks. En dan krijgen papa en mama vast heel wat kopjes thee voorgeschoteld.

 51. Ik zou het super leuk vinden om deze prijs te winnen voor onze eigen Tante Jet en onze lieve nichtje Elin van 1 jaar
  Onze jongens vinden het heerlijk om met hun nichtje te spelen en hoe toepasselijk is dat met de tante Jet theeset. Dat wordt uren speelplezier. De lievelings kleur van de jongens is blauw en roze.

 52. Wat een geweldig thee setje!
  Mijn dochter, 2 jaar, begint sinds kort met samen spelen. Mama en Heit moeten mee en we spelen met plezier met haar mee.
  Een kopje thee kan daar niet bij ontbreken, natuurlijk!
  Ik denk dat ze de roze geweldig zal vinden!

 53. Oh ik waag ook graag een kansje. Ik heb 2 jongens maar ze vinden roze geen probleem. Ze hebben bijvoorbeeld ook de ijsocar van Vtech en die is ook best roze. Lievelingskleur van m’n oudste zoontje is geel, van m’n jongste weet ik eigenlijk niet nog. Van mij toch wel roze, beetje meisje blijf je altijd wel en in dit mannenhuishouden mag best wat meer roze komen!

 54. Geel is mijn favoriete kleur en bij onze dochter wisselt het tussen oranje en rood.
  Ik had graag deze set gewonnen voor ons meisje omdat ze een moeilijke schoolstart heeft. Sinds een paar dagen gaat het wat beter en dan kunnen we haar fijn belonen met dit setje.
  We hebben hier ook de roze picknickmand en dat liedje kan ze zo schattig meezingen ?

 55. De lievelingskleur van mama is rose! en van me dochtertje Jolene denk ik ook wel! Ze wordt bijna 2 en schenk al regelmatig een kopje thee voor me als we samen in bad zijn, dus hoe leuk zal het zijn als we deze mooie leuke thee set zouden winnen!! Ze krijgt ook een keukentje cadeau dus het past er perfect bij! ??

 56. Mijn lievelingskleur is paars en die mijn oudste dochter is zeker wel roze. Ze schenkt heel graag thee in haar eigen service in voor iedereen die op visite komt maar daarom is deze na een jaar al aan vervanging toe. Wannner ze dit mooie tante Jet theesetje heeft kan ze nog jaren thee in schenken en zo kan haar zusje van 3 maanden straks er ook nog meer spelen.

 57. Eén blik op mijn nagels verteld mij mijn lievelingskleur, ze zijn namelijk altijd paars. Ik zou deze theeset graag winnen voor mijn dochter die over twee weken 2 jaar wordt en het heel leuk vind om te ‘koken’ voor mama

 58. Deze theeset zou ik graag willen winnen voor mijn twee zoons die gek zijn op rollenspel. Het zijn twee schatten van jongens die ook graag met een poppenhuis of poppenwagen spelen. Dit theeservies past daar dan prachtig bij.

 59. Hoi ik ben moeder van Isa onze dochter van 2 jaar zou dit geweldig vinden dus doe ik mee voor haar mijn lieveling kleur is echt roze dat vind ik gewoon echt mooi niet hard roze maar zacht roze hahaha hoop dat ik haar hier blij mee kan maken

 60. Roze.. de kleur voor onze jongste dochter.
  26 sept wordt ze 1 jaar. Ze houdt van speelgoed met muziek en geluid, daar is se wel even zoet mee.
  Dit zou een leuk cadeau zijn om te geven namens haar oudere broer en zus die dan samen met haar thee kunnen drinken.

 61. ??‍???‍♀️ roze is helemaal onze kleur! Mama s kamer was vroeger altijd al roze! En zelfs toen ze een eigen huis kreeg werd alles roze… en op het moment dat het iets minder werd… kreeg mama een prinsesje… en was alles meer roze dan ooit ?

 62. Ik wil heel graag meedoen met deze winactie. Ik ben zelf helemaal fan van blond en heb een kast (2meter) vol staan. Mijn dochtertje Mimi kijkt hier steeds met grote ogen naar, dus ik weet zeker dat ze deze thee set helemaal geweldig gaat vinden. Ze is groot fan van vtech, vooral de dierenvriendjes vind ze tot nu toe erg leuk. Mijn lievelingskleur is roze (niet te zien aan oa mijn instagram account ?).

 63. Mijn lievelingsliedje is groen! Zelfs onze keuken in ons oude huis was groen ?.
  De theeservies zou echt heel leuk zijn voorronde dochter Fien. Ze wordt 2 oktober 1 jaar dus een heel leuk kado voor haar eerste verjaardag!

 64. Mijn lievelingskleur is roze.
  Die van mijn dochters is roze & paars. Zelfs bij die van 1.5 al duidelijk voorkeur.
  Ze zijn zo druk alles imitreren van mama, en die theeset kunnen ze eindelijk ook hun eigen thee schenken. (Ze mogen met veell helpen maar een echte kan thee, zit er natuurlijk niet in).

 65. Ik zou hem graag winnen voor mijn tweeling jongens van bijna 1. Ze kletsen wat af met elkaar en dit kunnen ze lekker vergezellen van een kopje thee! Ze zijn helemaal gek van vtech speelgoed dus dit zou te gek zijn voor hier thuis

 66. Wat leuk dit tante Jet theeset (en dat andere speelgoed ook trouwens, de microfoon heeft mijn dochter).

  Ik wil het graag winnen voor ons kleine nichtje die over een paar maanden grote zus wordt.
  Leuk als al dat bezoek kraamcadeautjes meeneemt voor haar zusje, maar het zou ook heel leuk zijn als we de grote zus kunnen verrassen tegen die tijd.

 67. Mijn lievelingskleur is blauw , van Mn zoontje groen en van Mn dochtertje weet ik het nog niet. Ik wil heel graag deze set voor mijn zoontje en dochtertje winnen kunnen ze binnenkort samen thee zetten :).

Geef een reactie