VTech Magisch Diepzeepaleis

VTech speelgoed; mijn top 5 roze speelgoedtips voor meisjes én jongens

VTech speelgoed is hier al jaren favoriet. Voor jongens en meisjes heeft VTech echt superleuk spul om mee te spelen. Mijn dochter is helemaal fan van de serie Vrolijke Vriendjes en de Tante Jet Theeset zetten we op het verlanglijstje voor sinterklaas of kerst. Echt kei schattig! Ik maakte een top 5 van het leukste VTech meisjesspeelgoed (kan natuurlijk ook voor jongens die van roze houden) en mag een leuke prijs aan één van jullie verloten.

Met twee jongens in huis hebben mijn kinderen al heel wat auto’s, tractoren en vliegtuigjes versleten. Toen ik aankondigde dat er een meisje bij kwam in ons gezin, werd ik binnen no-time overspoeld met allerlei roze knuffels en babyspeelgoed. Mijn dochter is nu 3 jaar en speelt af en toe wel eens met auto’s maar haar favorieten zijn voornamelijk roze poppen, knuffels, en de Vrolijke Vriendjes. Mijn jongens vonden de Toet-Toet auto’s van VTech helemaal het einde toen ze jonger waren.

Roze speelgoed; niet alléén voor de meisjes, ook voor jongens

Ik heb dan wel een echt meisje-meisje die ook dol is op ROZE. Alles mag van haar roze, roze kleren, sokken, speelgoed, slaapkamer, tassen.. en stiekem vind ik dat ook best leuk. Nu is ze nog jong en als ze straks wat ouder is kan het zo zijn dat haar smaak weer veranderd. Heerlijk even van al het roze genieten. Mochten jullie trouwens een keer haar prinsessenkamer willen zien, geef dan een gil, dan schrijf ik misschien wel een blog of doe ik een roomtour door het overdreven roze kamertje.

Er komen regelmatig kindjes bij mij thuis over de vloer en ik heb het roze speelkasteel wel eens in de woonkamer staan waar ook vriendjes (jongens) mee spelen als ze het zien staan. En geef ze eens ongelijk. Waarom zouden jongens niet met roze- of meisjesspeelgoed mogen spelen?

Mijn top 5 ‘roze’ VTech speelgoedtips van 2018

vtech-meisjes-speelgoed-top-5

Vrolijke Vriendjes Magisch Koninkrijk Droomkasteel

Op de eerste plaats staat het Magische kasteel van de Vrolijke Vriendjes. Ik had dit kasteel gewonnen voor mijn dochter en deze gaven we haar op haar tweede verjaardag. Het is echt een leuk roze poppenhuis met pasteltinten en leuke prinsesjes. Dit Vtech kasteel kun je hier bestellen voor €51,50. Ik heb ook een review geschreven over het droomkasteel. Vanwege de prijs is het een leuk cadeau voor de feestdagen in december of voor een verjaardag. Een andere leuke variant op het roze droomkasteel is het magisch diepzeepaleis.

Vtech-meisjes-speelgoed-roze

Little Love 3 in 1 Roze Poppenwagen

Vtech roze meisjesspeelgoed top 5 - mamablog nlDeze roze poppenwagen is qua hoogte niet erg hoog en al als loopkarretje voor een 1 of 2 jarige prima te gebruiken. Ik kocht deze tweedehands in een Duitstalige versie voor mijn dochter op Ebay en hij is echt erg leuk voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. De poppenwagen is een kinderwagen, bedje en eetstoel tegelijk en de lampjes en geluiden zijn wel de special effects. Welke poppenwagen zingt nog meer? Er word nog steeds leuk mee gespeeld maar mijn dochter vind het ook leuk om de zijkanten steeds eraf te halen.. Je kunt hem onder ander hier bestellen voor €53,95.

Baby Dieren Draaibal Roze

draaibal-kiekeboebal-roze-vtech-meisje-speelgoed

Voor baby’s is deze draaibal erg leuk! Wij hadden hiervan een oudere versie en een andere kleur en mijn jongens waren er dol op. De bal rolt vanzelf en je kindje kan er vormen, kleuren, cijfers en dieren mee leren. De VTech draaibal moedigt de baby’s aan tot kruipen en daagt ze uit om een zoekspelletje te spelen. De bal kost €24,50 en is hier te koop.

Kidistar Superstar Move Roze Karaokeset

kidistar vtech roze microfoon meisjes speelgoed

Je scoort met dit roze cadeau zeker punten bij kinderen die van zingen en dansen houden. Zangtalent hebben mijn kinderen niet dus ik denk dat we dit maar even overslaan. Toch zou ik dit zo kopen voor een neefje of nichtje. Lekker blèren.. maar niet bij ons thuis. 😉 Deze roze karaokeset kost hier €37,78.

Tante Jet Roze Theeset

vtech-roze-theeset-tante-jet

De Tante Jet Theeset is een nieuw interactief theeserviesje en bedacht voor kinderen van 1 tot en met 4 jaar. De roze theepot spreekt met je kindje, zingt en schenkt lekkere thee zonder te soppen. Samen theeleuten was nog nooit zo gezellig. De theeset is te koop voor €26,95.

Trouwens nog een leuk nieuwtje, de Bla Bla Blocks zijn genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing 2018. Heb jij al gestemd? Je kunt nog 4 november stemmen en daar maak je ook kans op leuke prijzen.

roze-speelgoed-voor-meisjes

Win een VTech Tante Jet Theeset

Ik hoop dat jullie weer leuke cadeautips en inspiratie hebben gekregen door dit blogartikel. Misschien al iets om over na te denken voor de feestdagen of voor een verjaardag. Ook VTech wilde meedoen aan de winweek vanwege het drie jarig bestaan van Volgmama en stelt een Tante Jet Theeset beschikbaar voor één van onze lezers.

Om kans te maken zou ik het leuk vinden als je een reactie achterlaat met je lievelingskleur en voor wie je deze set wilt winnen. Delen en taggen vinden we lief maar is niet verplicht.

De winnaar maken we op zondag 23 september bekend. Veel succes!

Mijntje Aalbers gefeliciteerd!

121 Comments

 • Reply Kristel Gubbels-Daemen september 12, 2018 at 6:37 am

  Ik ben wel erg benieuwd naar de roze kamer 🙂

  Mijn lievelings kleur is rood en die van mijn 2 dochters is roze.

  Deze set lijkt me geweldig om te winnen voor de 1e verjaardag van onze dochter Lotte. Haar grote zus Noor van 4 jaar zal deze ook geweldig vinden en mama komt dan graag op de thee

 • Reply Saskia september 12, 2018 at 6:51 am

  Ik zou het erg leuk vinden om de thee set voor mijn dochter van 2 te winnen… ze is nu helemaal van “etie makah” en doet ons van alles na..mijn lievelingskleur is rood..van mijn dochter weet ik het nog niet 😉

 • Reply Sanne september 12, 2018 at 7:15 am

  Wauw super gaaf de VTech Tante Jet Theeset. Die zouden wij wel willen winnen voor onze dochter die toevallig ook JET heet! Zowel haar als mijn lievelingskleur is paars. Wij gaan duimen!

 • Reply Daan moerland september 12, 2018 at 7:17 am

  Wat leuk zeg! Hier zijn we echt dol op vtech, mn kleine meisje is bijna jarig en zou dit echt GEWELDIG vinden
  Mijn meisje der lievelingskleur is geel en roze ???

 • Reply elisabeth maria martina september 12, 2018 at 7:30 am

  de kamer van kleindochter lise is al roze dus deze theeset dat word zeker dikke pret, zeker als ze voor oma een bakkie zet

 • Reply Debby september 12, 2018 at 7:34 am

  Vtech heeft zulk leuk speelgoed! Het theesetje zou mijn dochter van 2.5 jaar geweldig vinden! Mijn lievelingskleur is groen, maar roze mag best wel eens af en toe haha ;-). Mijn kleine meid heeft nog geen favoriete kleur…

 • Reply Ilse september 12, 2018 at 7:37 am

  Oh wauw wat een prachtige set.
  Mn meisje word 30 sept 2 jaar en is gek op de picjnickset van vtech dus met deze als uitbreiding zal ze het super vinden.
  Enja alles is roze natuurlijk hier?
  Wij gaan duimen!!!

 • Reply Betti scheringa september 12, 2018 at 7:42 am

  Paars is mijn lievelingskleur, van de jongste roze en van de oudste paars en regenboog

  Doe graag mee voor dochters en gastkinderen

  Roze voor jongens moet kunnen net als auto’s en blauw voor meiden
  Heb jongens en meiden spelen maar ze spelen allemaal met alles ongeacht het speelgoed of kleur

 • Reply Maud september 12, 2018 at 7:46 am

  Ik ben fan van okergeel en donkergroen! Maar Fenne is gek op roze (duuuhhhh!) en ik zou haar heel blij maken met deze theeset! Ik doe graag mee!

 • Reply Cindel september 12, 2018 at 7:54 am

  Mijn lievelings kleur is groen! Maar de lievelingskleuren van mijn dochter zijn roze en paars. Wij zijn ook dol op het speelgoed van vtech. Ook ik zou dit schattige thee setje voor mijn dochtertje willen winnen 😀

 • Reply Erika Panjer september 12, 2018 at 8:08 am

  Wat een geweldige blog en wat fijn dat er zoveel leuke spullen zijn.
  Ik zou graag kans maken op deze theeset voor 5-12 voor onze dochter
  Ze houdt van roze.

  Een blog over de kamer van je dochter zou ik ook graag lezen

 • Reply Miranda wils september 12, 2018 at 8:49 am

  Superleukkkkkk??? we worden hier altijd heel vrolijk van de leuke speelgoed van vtech echt supertof ?? hier zou mn meisje superblij mee zijn❤️❤️ en ook nog eens der lievelingskleur

 • Reply Wendy van Zetten september 12, 2018 at 8:58 am

  Wauw wauw Wauwie van deze fijne verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag deze prachtige theeset voor haar als verrassing willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van thee schenken en de kleur roze wordt ze altijd mega blij dit zou zeer welkom zijn nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen want als ik deze leuke set voor der zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan de verrassing beginnen de kans is natuurlijk klein maar de wens oh zo groot #FingersCrossed ??? Fijne woensdag

 • Reply Cindy Framke september 12, 2018 at 8:59 am

  Superleuk! Wij zijn groot fan van VTech. Sinds de geboorte van onze oudste dochter zijn we al dol op dit merk. Onwijs leuk speelgoed hebben ze van VTech. De theeset hebben we nog niet dus ik doe graag mee. Onze lievelingskleur is roze, dat is ook niet zo gek met 2 dochters en een derde meisje op komst hihi. Mijn dochtertjes zullen dit erg leuk vinden en als ons derde meisje straks groot genoeg is kan zij ermee spelen.

 • Reply Monica Binnendijk september 12, 2018 at 9:07 am

  Mn dochter femm is gek op theetjes inschenken voor der moeder, samen thee leuren op de bank heerlijk.. deze set zou weer veel speelplezier maken.. ze wordt over paar maanden grote zus dus iets leuks voor haar zou ze geweldig vinden aangezien ze straks aandacht moet delen! Heel graag de rose set

 • Reply Chantal Obbink september 12, 2018 at 9:11 am

  Wat een leuke tips! De little love 3 in 1 poppenwagen nog niet eerder gezien en erg leuk zeg. Die komt hier op het lijstje? Mijn lievelingskleur is blauw. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Super leuke aanvulling voor bij het keukentje.

 • Reply Jess Kniest september 12, 2018 at 9:24 am

  Ohhh wat een fijne tips, dit zijn allemaal dingen die onze kleine meid geweldig zou vinden!
  Mijn lievelingskleur is paars, mijn dochter lievelingskleur is, ondanks verschillende pogingen om haar op andere ideeën te brengen, roze, voor haar doe ik graag mee met deze actie, de VTech Tante Jet Theeset zou zij prachtig vinden!

 • Reply Ester september 12, 2018 at 9:54 am

  Wauw wat een mooie theeset! Ons meisje wordt eind november 2 en ze zou deze set geweldig vinden? dan kan ze samen met haar popje en met papa en mama thee drinken . En de roze vind ze het allermooist ?

 • Reply Nicole september 12, 2018 at 9:58 am

  Wat een leuke winactie! Mijn lievelingskleur is eigenlijk rood 🙂
  Maar op deze vrolijke theeset maak ik graag kans voor mijn dochter Jasmijn van 1,5.

 • Reply Nele september 12, 2018 at 11:41 am

  Ik zou het erg leuk vinden om de thee set voor mijn dochtertje te winnen.
  mijn lievelingskleur is paars en die van mijn dochter is alle mogelijke kleurtjes denk ik 🙂

 • Reply Simone Jasper september 12, 2018 at 11:51 am

  Wat een leuke blog met super fijne inspiratie! Hier komen er weer gekke maanden aan, eerst de feestdagen tussendoor ben ik ook nog eens uitgerekend van onze tweede dochter dan denk je het met de feestdagen gehad te hebben maar dan volgt de 2e verjaardag van onze eerste dochter.
  Wij zijn hier thuis ook enorme fan van vtech speelgoed, vooral in een mooi roze kleurtje waar mama helemaal dol op is. Mijn dochter vind alle kleurtjes nog erg fascinerend.
  Ik zou een blog over de mooie roze kamer trouwens ook erg leuk vinden, wij zijn nu ook druk bezig met de kamertjes dus inspiratie is altijd welkom.

 • Reply lynn mahieu september 12, 2018 at 12:18 pm

  Mijn lievelingskleur is geel maar voor mijn dochtertje koop ik stiekem toch wel wat roze ? ik doe graag mee voor haar want met de feestdagen krijgt ze een keukentje en dan zou deze heel leuk zijn om er in te zeten! ?

 • Reply Adriana de Ruiter september 12, 2018 at 12:42 pm

  Wat een leuke tips! Ik doe heel graag mee voor bij mijn schoonouders! Ze hebben veel speelgoed, maar allemaal voor oudere kindjes. Nu er de laatste tijd weer wat kleine (pleeg)kindjes bij zijn gekomen, lijkt het me superleuk om deze topset daar neer te mogen zetten! Opa en oma passen iedere vrijdag op en vaak komen er in het weekend wel kleinkinderen logeren, dus het gaat vast heel vaak gebruikt worden!!

  Mijn eigen lievelingskleur is donkerpaars en donkerrood, de lievelingskleur van onze pleegzoon is donkerblauw en mooi weer blauw en de lievelingskleur van ons pleegdochtertje is “joze” en daarmee bedoelt ze geel… ;P

  Fijne dag!!

 • Reply Anouschka september 12, 2018 at 12:48 pm

  Hier 2 meisjes van 5 en 2 en een jongen van 12 weken oud dus ook behoorlijk roze in huis maar het blauw begint nu ook toe te nemen ? alle drie de kindjes zullen de set super leuk gaan vinden!

 • Reply Tineke september 12, 2018 at 1:15 pm

  Wat een leuke winactie! Na een hele stoere jongen heb ik nu een dochter gekregen. Ik doe graag mee omdat ik haar ook wat leuk roze meisjesspeelgoed gun. Het meeste babyspeelgoed hebben we bewaard voor onze dochter en kan ook prima nog een ronde mee. Maar het is allemaal stoer/genderneutraal. Nu wij een dochter hebben mogen er ook wel een paar hysterische roze dingen in huis worden gehaald toch? En ik denk dat mijn zoontje dit stiekem ook nog wel erg leuk zou vinden om mee te spelen. Oh ja de lieverlingskleur hier in huis is rood. Bij mij omdat het een mooie kleur is en van mijn zoontje omdat het dezelfde kleur is dan de brandweerauto!

 • Reply Claudia Diependaal september 12, 2018 at 6:38 pm

  Ik ben zelf een meisje meisje #PINK it is! Nou ja meisje oma haha! Mijn kleindochter Cailey zal dit een prachtig servies vinden.

 • Reply Linda Raaijmakers september 12, 2018 at 7:08 pm

  Mijn lievelingskleur van dit moment is mintgroen maar die van onze tweeling is toch echt roze ?

 • Reply Manon september 12, 2018 at 8:25 pm

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn nichtje, haar lievelingskleur is ALLE KLEUREN (maar het liefste roze!). De lievelingskleur van haar moeder is wit, maar die moet dan maar gewoon de andere kant op kijken..

 • Reply Marian B september 12, 2018 at 10:23 pm

  Leuke dingen! Ga ik onthouden voor Sinterklaas. Het theesetje is echt wat voor mijn dochtertje. Ik kan niet wachten tot ik een lekker kopje thee met een gebakje van haar krijg!

 • Reply Tanja Kuijer september 13, 2018 at 1:14 am

  Oooh wauw Volgmama :-D! Wat een leuke verwennerij! Hopelijk maakt u mijn 3 kindjes met de super leuke Vtech Tante Jet theeset! Wat zou deze enorm welkom zijn, want ’theekransje’ spelen vinden mijn kindjes ooh zo fijn! Hun eigen theeset wat een feest, niet bang zijn dat het kapot gaat. Maar gewoon fijn samen met Tante Jet spelen wat geweldig!. Mijn lievelingskleur is roze, en die van mijn kindjes ook 😉 Behalve van mijn middelste zoon zijn lievelingskleur is blauw. Dank voor deze geweldige kans, nu maar heel hard duimen en hopen dat Tante Jet heel misschien wel naar ons toe mag komen.

 • Reply Ipie Oudshoorn september 13, 2018 at 12:03 pm

  Graag zou ik deze leuke theeset willen winnen voor mijn lieve 2 jarige nichtje. Gaat ze geweldig vinden denk ik. Mijn lievelingskleuren zijn zeegroen en lichtroze.

 • Reply marleen september 13, 2018 at 12:10 pm

  Roze!
  Al zegt mijn dochter dat alle kleuren groen zijn… Ze kiest altijd roze 🙂

 • Reply Ilse Brinkhuis september 13, 2018 at 12:37 pm

  Supergraag voor mijn kleindochtertje Aivy die volgende maand 3 jaar wordt. Ze vind natuurlijk alles wat roze is helemaal geweldig.

 • Reply Nina Haven september 13, 2018 at 1:01 pm

  Hallo,
  onze zoon van 3 is vaak in de weer met z’n eet-setje (speelgoed koekjes, boterhammetjes, stukjes fruit), dus ik weet zeker dat hij zich met deze thee-set ook héél goed zal kunnen vermaken.
  En onze lievelingskleuren? Zoonlief roept altijd: groen en blauw. En ik houd van alle kleuren, hoe kleuriger hoe beter!
  Groetjes, Nina

 • Reply melissa september 13, 2018 at 1:25 pm

  De lievelingskleur van onze elise is roze en met dit leuke theesetje kan ze fijn met haar vriendinnetjes maar ook met haar poppen.

 • Reply Goele H september 13, 2018 at 2:22 pm

  Mijn eigen lievelingskleur is turquoise, die van de kinderen roze. Ik maak graag kans op het theesetje voor mijn dochtertje.

 • Reply Ruud september 13, 2018 at 9:55 pm

  Mijn lievelingskleur is blauw. Maar die van mijn dochter is roze. Alles moet roze zijn; knuffels, speelgoed, kleurtjes… alles dus.. Pappa heeft hier wel even aan moeten wennen, maar in middels is het een grote roze wolk geworden!

 • Reply SophiaG september 13, 2018 at 9:55 pm

  De lievelingskleuren van mijn dochter zijn roze en lichtgroen, met een lichte voorkeur naar roze.
  Ik maak dan ook graag voor haar kans.

 • Reply Kelly Aarts september 14, 2018 at 8:38 am

  Mijn lievelingskleur is paars, maar die van mijn meiden blauw!
  Ik doe mee voor mijn lieve nichtje, zodat ze heerlijk theepartijtjes kan gaan houden met haar grote nichten!

 • Reply Chantal september 14, 2018 at 8:46 am

  Onze jongste telg is een meisje (helft van een tweeling, andere helft is jongetje) en zij is ondanks de vele jongens en jongensspeelgoed om haar heen echt een meisje-meisje. Dus alles wat roze en paars is en glimt vindt ze ge-wel-dig!
  Daarom is deze set echt super voor haar! Aangezien de tweeling ook nog bijna jarig is (dan worden ze 2), zou dit een perfect kadootje voor haar zijn!
  Dan kan ze met haar 2 grote zussen van 12 jaar een high-tea houden! haha!
  Dus ik ga duimen! Dank voor de kans.
  PS: ik zou graag van alles liken voor je, maar ik heb al die sites/accounts niet. sorry!

 • Reply Noor Rademakers september 14, 2018 at 9:23 am

  Wij doen mee! leuk voor mijn peutertje. mijn lievelingskleur is mintgroen

 • Reply anja september 14, 2018 at 11:00 am

  mijn leuk is groen en ik zou deze prijs graag willen winnen voor mijn kleine nichtje gewoon om haar eens lekker te verwennen omdat ze een dikken schat is

 • Reply Marjanne september 14, 2018 at 11:14 am

  Wat zou ik hier graag samen met mijn kleindochter mee spelen als ze bij oma is!!! Onze kleur is zoals je van dames meestal wel verwacht ………… roze!

 • Reply Brit Weijers september 14, 2018 at 11:36 am

  Wat een fantastisch speelgoed voor mijn kleindochter.

 • Reply Linda De Brouwer september 14, 2018 at 12:17 pm

  Deze zou ik heel graag winnen! hoe leuk is dit om mee te spelen?! theekransjes en lekker verkleden en doen alsof we hele chique mensen zijn 😀

  • Reply Linda De Brouwer september 14, 2018 at 12:19 pm

   oh en mijn lievelingskleur is geel 😀

 • Reply helaine september 14, 2018 at 12:30 pm

  Mijn lievelingskleur is oker geel maar rose overheerst in de kamer van mijn dochter!! Wat zou dit daar leuk instaan…. Ik waag een kansje mee! ♥

 • Reply Annelies van Hurne september 14, 2018 at 1:43 pm

  Wauw wat leuk voor mijn zoontje. Hij is nu echt bezig met zijn fantasie. Zo kookt hij en drinkt uit lege speelgoed bekertjes. Zo leuk om te zien. Mijn lievelingskleur is roze. Mijn zoon is nog te jong om een lievelingskleur te hebben. Daarom speelt hij met alle kleuren van de regenboog 😀

 • Reply Oma Will september 14, 2018 at 2:32 pm

  Wat een geweldig leuk speelgoed.
  Natuurlijk is roze ook voor jongens. Mijn kleinzoon heeft regelmatig een roze Poloshirtje aan.
  Leuk , het staat heel goed, trouwens mijn man ook.
  Mijn lievelingskleur is BLAUW, maar van mijn kleindochter ROZE.

  Dit theesetje van Tante Jet vindt ze vast fantastisch.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Reply wilmsen anita september 14, 2018 at 6:57 pm

  ik doe mee voor de kleindochter, ze ziet graag roze

 • Reply Anna september 14, 2018 at 8:51 pm

  Mijn lievelingskleur is roze, rood… als het maar warm is… ik doe mee voor mijn dochter Julia

  facebook: An Na

 • Reply Femke Wiebers september 15, 2018 at 12:32 am

  Wat leuk speelgoed zeg! Mijn nichtje Robin zou dit echt enig vinden. Ze houdt erg van roze en paars. Maar het allermooiste is natuurlijk als wij samen met haar spelen, dan maakt de kleur niet eens zo veel uit 😉

 • Reply Nina Mol september 15, 2018 at 4:52 am

  Mijn kleinzoon vindt het ook leuk om thee te schenken dus ik doe graag mee!

 • Reply E. Langeveld september 15, 2018 at 8:42 am

  Voor ons nichtje, in het roze!

 • Reply Anne september 15, 2018 at 9:05 am

  Mijn zoon heeft een grote fantasie, theedrinken doen we nu nog uit duploblokken….. hoe leuk is het om samen met mama en babyzusje echt gezellig bij hem op theevisite te gaan

 • Reply petra september 15, 2018 at 10:45 am

  mijn nakomer nichtje wordt 3 jaar, leuk roze kado

 • Reply linny tromp september 15, 2018 at 12:49 pm

  geweldig voor onze thee leutjes Thomas en Anne carlijn ( tweeling van bijna 2) die thee zetten voor papa en mama helemaal geweldig zijn nu krijgen ze er ook nog eens leuke liedjes bij echt een droom die voor ze uitkomt

 • Reply saskia pol september 15, 2018 at 1:18 pm

  v-tech is echt onze favoriet. wat een leuk speelgoed toch elke keer weer. onze dochter is erg gek op, vooral op de kleur roze en op alles wat maar geluid maakt. graag loten we mee

 • Reply Lindy september 15, 2018 at 5:42 pm

  Mijn lievelingkleur is zwart.. Ook al mag je dat eigenlijk geen kleur noemen 😉 Onze dochter van 1,5 heeft OVERDUIDELIJK een voorkeur voor roze spulletjes.. Echt een meisjemeisje. Dus dit oh-zo-leuke theesetje zal ze fantastisch vinden!

 • Reply Mendy september 15, 2018 at 7:38 pm

  Mn nichtje is dol op lekker tutten en spelen alsof we thee drinken. Het liefst met mijn favoriete servies. Al ben ik daar natuurlijk zuinig op dus dat mag niet altijd haha. Met deze set kan zij met haar eigen Servies spelen en ik rustig toe kijkend met de mijne.

 • Reply Marloes september 15, 2018 at 10:10 pm

  Roze is de lievelingskleur van mijn dochter. Zij heeft nog geen theeset. Zij speelt heel graag met kopjes en schoteltjes en haar lievelingsdrinken is thee met melk er in.
  Zij is echt een meisje-meisje en heeft nog niet echt typisch meisjes speelgoed.
  Ik hoop dat ik de gelukkiger winnaar ben want ik gun mijn schat dit heel erg!

 • Reply Cora Reijers september 15, 2018 at 11:28 pm

  Maakt niet uit wat iets is als het maar loooooze (roze) is volgens mij dochtertje van 2,5 jaar oud. Een geluk voor mij want dat is ook precies mijn lievelingskleur.

 • Reply Daphne de Waal september 16, 2018 at 11:41 am

  Super schattig voor de kleine April en haar zusje daar gaan ze heel graag mee spelen samen.

 • Reply Gea Jager september 16, 2018 at 4:49 pm

  mijn leuk is blauw en ik doe mee voor de kleine van mijn beste vriendin gewoon als extra verrassing

 • Reply Danielle september 16, 2018 at 5:46 pm

  Erg leuk voor mijn lieve kleine nichtje. Ze heeft van alles in het roze!

 • Reply Marianne september 16, 2018 at 6:02 pm

  Super gaaf. Zowel ik als mijn dochter zijn gek op roze, ik zou deze set voor haar willen winnen.

 • Reply Fenny september 16, 2018 at 9:31 pm

  Wat ontzettend schattig dat theesetje ??? mijn favo kleur is groen 🙂

 • Reply Fenny september 16, 2018 at 9:32 pm

  Superrrrrrr schattig theesetje, mijn favo kleur is groen ???

 • Reply Marjo september 17, 2018 at 9:23 am

  Wat een lief theeservies ik doe mee voor ons nichtje Julia! Onze lievelingsplek is blauw en groen. En mijn dochtertjes roze en paars. Nu hopen dat wij Julia kunnen verrassen,

 • Reply Cheryl van de loo september 17, 2018 at 1:59 pm

  Leuk. Ik doe mee. Roze is favoriete. Ik doe mee voor mijn dochtertje

 • Reply maaike beld september 17, 2018 at 2:54 pm

  Oh, deze zou super leuk zijn voor de verjaardag van mijn tantezeggertje! Ze wordt 2 in oktober <3. Mijn lievelingskleur, dat is een lastige! Paars en blauwtinten vind ik vaak wel erg mooi :).

 • Reply G.T. september 18, 2018 at 9:44 pm

  Ik hou van blauw, maar mijn peuter is dol op rood.
  Dit theesetje lijkt me ook erg leuk voor hem, hij is nu helemaal druk met picknicken en het keukentje <3

 • Reply Sherry september 19, 2018 at 9:13 am

  Mijn lievelingskleur is blauw. Die van mijn nichtje is roze. Ze zal dit erg leuk vinden.

 • Reply Naomi plug september 19, 2018 at 2:13 pm

  Leuk!! Mijn lievelingskleur is roze. Dat moet ook wel met 2 meiden in huis. De jongste is net 2 geworden en de oudste is net 4. Ik denk dat ze hier erg blij van zullen worden❤

 • Reply Kim september 19, 2018 at 2:17 pm

  Mijn lievelingskleur is paars. Deze set zou een mooi cadeau zijn voor onze zoon en dochter. Ze vinden niet altijd iets waar ze samen mee kunnen spelen, maar bij elkaar op de thee gaan vinden ze ongetwijfeld wél leuk ?

 • Reply Aukje september 19, 2018 at 2:21 pm

  Mijn lievelingskleur is blauw, maar met 2 dochters in huis, is alles inmiddels roze? De lievelingskleuren van de dames is toch duidelijk nog roze (en geel) onze jongste dochter zou heel graag de theeset voor haar verjaardag willen on oktober. Haar zus heeft al veel speelgoed en dus is het heel lastig om voor haar nog iets nieuws te verzinnen. Superleuk om haar ook iets te kunnen geven wat frote zus nog nooit heeft gehad.

 • Reply Chantal september 19, 2018 at 2:26 pm

  Mijn dochter van 2 zou zeggen: “Blauw!” terwijl ze iets roze aanwijst! Op het moment is namelijk alles blauw in haar ogen! 😉 Ze zou dit theesetje helemaal geweldig vinden!!!

 • Reply Christel september 19, 2018 at 2:32 pm

  Superleuk voor mijn 3jarige zoontje die helemaal gek is op roze en op ‘restaurantje spelen’!
  En als ze wat ouder is zal zijn zusje dat zeker ook superleuk vinden!

 • Reply Sabrina september 19, 2018 at 2:45 pm

  Ons zoontje zou dit zo leuk vinden, en hij is bijna jarig. 2 vliegen in 1 klap! Onze kleine Lex vind rood nogal mooi

 • Reply Laura september 19, 2018 at 2:47 pm

  De lievelingskleur van m’n 2 jarige dochter is roze! Ze speelt graag met haar serviesje, dus dit zou een mooie aanvulling zijn. En het leukste is: ze heet Jet! ?

 • Reply Merlijne Hummelinck september 19, 2018 at 2:50 pm

  Mijn lievelingskleur is kobaltblauw zoals de lapis lazuli, deze steen kreeg ik als hangertje van mijn opa Piet op mijn tiende verjaardag. Mijn dochter Olivia Pietske van 2,5 zal dit theesetje fantastisch vinden!

 • Reply Esther september 19, 2018 at 2:58 pm

  Mijn lievelingskleur is blauw ? Ik zou de theeset graag aan mijn dochtertje geven, ze wordt bijna 1. Het wordt tijd voor wat roze in huis na al de toet toet auto’s van mijn zoon!

 • Reply Susanne september 19, 2018 at 3:38 pm

  Heel graag de in de lievelingskleur Roze van mijn 2 jarig nichtje Emma
  Dat thee setje, daar gaat ze vast veel speel momenten van genieten

 • Reply Hanne Mout september 19, 2018 at 4:15 pm

  Mijn lievelingskleur is paars. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Die gaat dit geweldig vinden. Ik ga duimen.

 • Reply Rebecca postma september 19, 2018 at 4:46 pm

  Mijn lievelings kleur is paars. Die van mijn dochter van 6 roze en die van mijn dochter van net 3 roze en blauw.
  De jongste houdt erg van auto’s, dino’s en thee kransjes spelen. Ze heeft een keukentje waar ze de lekkerste gerechten in “kookt”. Dit thee servies staat op haar verlanglijst voor Sinterklaas maar ook bij de oudste van 6 staat hij op de verlanglijst. Ik zou hem dus heel graag voor mijn 2 dametjes winnen voor 5/12. Ze zullen er dolgelukkig mee zijn ?

 • Reply Linda Scheffers september 19, 2018 at 5:12 pm

  Lise is een echte poppenmama en al vanaf een 6 maanden samen met pop nu met 16maanden is popje fles en in bad, zie haar al lekker met thee setje spelen. En grote broer en pop moet aanschuiven ?

 • Reply Jolanda september 19, 2018 at 5:32 pm

  Onze lievelingskleur is licht/neon groen.
  Maar onze zoon van 2 zou super graag meedoen met de win actie.
  Stach houdt wel van thee drinken en dat kan uitstekend met dit speelsetje.
  Wij duimen.

 • Reply Brenda Mol september 19, 2018 at 5:44 pm

  Mijn lievelingskleur is roze. Ik heb op dit moment 1 zoontje van 2 jaar. Auto’s en treinen dat is waar hij de hele dag mee speelt. Toch dat theesetje vind ik geweldig! Ik maak dan graag Lotte ermee blij. Zij is bijna 2 jaar. Ik ken de mama van de pufcursus, leuk contact aan overgehouden ^_^

 • Reply Michiel september 19, 2018 at 6:03 pm

  Hallo.mijn zoontje zou heel graag met zijn klein zusje (lees nichtje,want hij ziet zichzelf als haar grote broer), kunnen samenspelen met dit theesetje. Mag zeker een roze setje zijn zegt hij ?

 • Reply Daniella september 19, 2018 at 6:12 pm

  Mijn lievelingskleur is paars en die van mijn zoontje is groen en geel of blauw of roze of…….. oftewel ligt aan waarom hij moet kiezen ?
  Ik wil het theeservies voor mijn twee zoontjes winnen nu net 1 en bijna 4 jaar oud

 • Reply Saskia Lemmens- van der Struif september 19, 2018 at 7:04 pm

  Mijn lievelings kleur is lavendel, die van mijn dochter is blauw en roze.
  De theeset zal ze geweldig vinden!

 • Reply Gwen september 19, 2018 at 7:05 pm

  Onze lievelingskleuren zijn oudroze, okergeel en oud groen. (Oké vooral mijn lievelingskleuren en mijn oudste dochter van 9 vindt het ook wel mooi). Mijn zoon van 3 vindt blauw en roze erg mooi. Voor onze dochter Tess, die 21 sept 1 jaar wordt en waar we 23 sept haar verjaardag voor vieren, zou ik heel graag de tante jet theeset willen winnen!! Mama bakt graag taart en cupcakes. En dan kan Tess mooi haar eigen gebakjes serveren, incl een kopje thee!

 • Reply Angela september 19, 2018 at 8:17 pm

  Mijn lievelingskleur is paars. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. We zullen dan veel kopjes thee gaan drinken samen.

 • Reply Monique Meijer september 20, 2018 at 8:28 am

  Mijn lievelingskleur is blauw, maar voor Amelie ga ik los op (oud)roze 😉 ze zou dit fantastisch vinden om te winnen, kan ze nog meer thee maken en gezellig met ons thee leuten ?

  En de blog over die kamer mag er komen hoor 😉 altijd leuk!

 • Reply Irma september 20, 2018 at 8:59 am

  Mijn lievelingskleur is paars. Mijn dochtertje is 3 jaar en haar lievelingskleur is roze. Wat zou het leuk zijn om dit theesetje voor haar te winnen en samen veel kopjes thee te drinken.

 • Reply Chantal september 20, 2018 at 9:36 am

  Ons zoontje is dol op ‘meiden’ speelgoed en vind onder andere roze een mooie kleur (Misschien ook omdat dat mama’s lievelingskleur is). Hij heeft vorig jaar voor zijn verjaardag een plastic speelgoed keukentje gekregen waar hij zo enorm veel mee speelt dat hij dit jaar voor sinterklaas een grotere nieuwe keuken wil vragen. 6 oktober word hij 3 jaar dus de tante jet theeset in het roze zou hij geweldig vinden en staat ook leuk in zijn nieuwe keukentje straks. En dan krijgen papa en mama vast heel wat kopjes thee voorgeschoteld.

 • Reply Leoni september 20, 2018 at 12:24 pm

  Ik zou het super leuk vinden om deze prijs te winnen voor onze eigen Tante Jet en onze lieve nichtje Elin van 1 jaar
  Onze jongens vinden het heerlijk om met hun nichtje te spelen en hoe toepasselijk is dat met de tante Jet theeset. Dat wordt uren speelplezier. De lievelings kleur van de jongens is blauw en roze.

 • Reply chris de haas september 20, 2018 at 2:04 pm

  Mijn lievelingskleur is roze, dus dit vind ik allemaal heel mooi.
  dit wil ik wel om mee te spelen…. ( aldus mijn dochtertje )

 • Reply Nikkie september 20, 2018 at 9:51 pm

  Mijn dochter joy haar lievelings kleur natuurlijk roze en die van mijn mos groen lijkt ons super leuk om samen lekker een thee time te houden met de tante je theeset groetjes joy & nikkie

 • Reply Sigrid-Joan september 20, 2018 at 10:57 pm

  Wat een geweldig thee setje!
  Mijn dochter, 2 jaar, begint sinds kort met samen spelen. Mama en Heit moeten mee en we spelen met plezier met haar mee.
  Een kopje thee kan daar niet bij ontbreken, natuurlijk!
  Ik denk dat ze de roze geweldig zal vinden!

 • Reply Sonja september 20, 2018 at 11:35 pm

  Oh ik waag ook graag een kansje. Ik heb 2 jongens maar ze vinden roze geen probleem. Ze hebben bijvoorbeeld ook de ijsocar van Vtech en die is ook best roze. Lievelingskleur van m’n oudste zoontje is geel, van m’n jongste weet ik eigenlijk niet nog. Van mij toch wel roze, beetje meisje blijf je altijd wel en in dit mannenhuishouden mag best wat meer roze komen!

 • Reply Evi Verniers september 21, 2018 at 6:24 am

  Geel is mijn favoriete kleur en bij onze dochter wisselt het tussen oranje en rood.
  Ik had graag deze set gewonnen voor ons meisje omdat ze een moeilijke schoolstart heeft. Sinds een paar dagen gaat het wat beter en dan kunnen we haar fijn belonen met dit setje.
  We hebben hier ook de roze picknickmand en dat liedje kan ze zo schattig meezingen ?

 • Reply Daphne tolhuisen september 21, 2018 at 6:35 am

  De lievelingskleur van mama is rose! en van me dochtertje Jolene denk ik ook wel! Ze wordt bijna 2 en schenk al regelmatig een kopje thee voor me als we samen in bad zijn, dus hoe leuk zal het zijn als we deze mooie leuke thee set zouden winnen!! Ze krijgt ook een keukentje cadeau dus het past er perfect bij! ??

 • Reply Linda september 21, 2018 at 8:31 am

  Mijn lievelingskleur is paars en die mijn oudste dochter is zeker wel roze. Ze schenkt heel graag thee in haar eigen service in voor iedereen die op visite komt maar daarom is deze na een jaar al aan vervanging toe. Wannner ze dit mooie tante Jet theesetje heeft kan ze nog jaren thee in schenken en zo kan haar zusje van 3 maanden straks er ook nog meer spelen.

 • Reply Trotsema fati september 21, 2018 at 10:51 am

  Wauw hiermee maak ik mijn dochtertje super blij die gek is op roze kleur daarom waag ik graag een kansje voor haar.

 • Reply Iris Bakker september 21, 2018 at 2:26 pm

  Eén blik op mijn nagels verteld mij mijn lievelingskleur, ze zijn namelijk altijd paars. Ik zou deze theeset graag winnen voor mijn dochter die over twee weken 2 jaar wordt en het heel leuk vind om te ‘koken’ voor mama

 • Reply Truus september 21, 2018 at 3:08 pm

  Deze theeset zou ik graag willen winnen voor mijn twee zoons die gek zijn op rollenspel. Het zijn twee schatten van jongens die ook graag met een poppenhuis of poppenwagen spelen. Dit theeservies past daar dan prachtig bij.

 • Reply Riannaenco september 21, 2018 at 4:25 pm

  Wauw zo lovely!! Ik heb twee kiddies een jongen en een meisje en spelen de hele dag in het keukentje. Dit toffe setje zou echt heel leuk voor ze zijn. Ik waag daarom dolgraag een gokje hiervoor!

 • Reply Melina september 21, 2018 at 10:11 pm

  Hoi ik ben moeder van Isa onze dochter van 2 jaar zou dit geweldig vinden dus doe ik mee voor haar mijn lieveling kleur is echt roze dat vind ik gewoon echt mooi niet hard roze maar zacht roze hahaha hoop dat ik haar hier blij mee kan maken

 • Reply Ilona Rooimans september 21, 2018 at 11:33 pm

  Roze.. de kleur voor onze jongste dochter.
  26 sept wordt ze 1 jaar. Ze houdt van speelgoed met muziek en geluid, daar is se wel even zoet mee.
  Dit zou een leuk cadeau zijn om te geven namens haar oudere broer en zus die dan samen met haar thee kunnen drinken.

 • Reply Hailey en mama september 22, 2018 at 9:47 am

  ??‍???‍♀️ roze is helemaal onze kleur! Mama s kamer was vroeger altijd al roze! En zelfs toen ze een eigen huis kreeg werd alles roze… en op het moment dat het iets minder werd… kreeg mama een prinsesje… en was alles meer roze dan ooit ?

 • Reply Lesley september 22, 2018 at 3:42 pm

  Ik wil heel graag meedoen met deze winactie. Ik ben zelf helemaal fan van blond en heb een kast (2meter) vol staan. Mijn dochtertje Mimi kijkt hier steeds met grote ogen naar, dus ik weet zeker dat ze deze thee set helemaal geweldig gaat vinden. Ze is groot fan van vtech, vooral de dierenvriendjes vind ze tot nu toe erg leuk. Mijn lievelingskleur is roze (niet te zien aan oa mijn instagram account ?).

 • Reply Aukje Winkels september 22, 2018 at 7:07 pm

  Mijn lievelingsliedje is groen! Zelfs onze keuken in ons oude huis was groen ?.
  De theeservies zou echt heel leuk zijn voorronde dochter Fien. Ze wordt 2 oktober 1 jaar dus een heel leuk kado voor haar eerste verjaardag!

 • Reply Nicetobeout september 22, 2018 at 7:37 pm

  Mijn lievelingskleur is turquoise, ik heb zelfs een turquoise bank en gordijnen haha. Ik doe mee voor mijn zoontje! Lijkt me geweldig bij hem op de thee te gaan met de komende gure dagen!

 • Reply Sjanne september 22, 2018 at 8:48 pm

  Mama en dochter houden allebei erg van roze. (Arme papa 😉 )
  En van thee!
  Dus wat zou dit een perfect cadeautje zijn!

 • Reply Chantal september 23, 2018 at 8:40 am

  Mijn lievelingskleur is roze.
  Die van mijn dochters is roze & paars. Zelfs bij die van 1.5 al duidelijk voorkeur.
  Ze zijn zo druk alles imitreren van mama, en die theeset kunnen ze eindelijk ook hun eigen thee schenken. (Ze mogen met veell helpen maar een echte kan thee, zit er natuurlijk niet in).

 • Reply Loes Ouweneel september 23, 2018 at 10:13 am

  Ik zou hem graag winnen voor mijn tweeling jongens van bijna 1. Ze kletsen wat af met elkaar en dit kunnen ze lekker vergezellen van een kopje thee! Ze zijn helemaal gek van vtech speelgoed dus dit zou te gek zijn voor hier thuis

 • Reply Heidie van der Steeg september 23, 2018 at 12:42 pm

  Wat leuk dit tante Jet theeset (en dat andere speelgoed ook trouwens, de microfoon heeft mijn dochter).

  Ik wil het graag winnen voor ons kleine nichtje die over een paar maanden grote zus wordt.
  Leuk als al dat bezoek kraamcadeautjes meeneemt voor haar zusje, maar het zou ook heel leuk zijn als we de grote zus kunnen verrassen tegen die tijd.

 • Reply Heidie september 23, 2018 at 12:44 pm

  Mijn lievelingskleur is trouwens niet roze maar groen. Mijn dochter vindt roze geweldig en ons kleine nichtje begint ook al een voorkeur voor roze te krijgen.

 • Reply Jolein Jolein september 23, 2018 at 3:04 pm

  De lievelingskleuren van mijn dochters zijn ROZE natuurlijk 😉 maar ook zilver en glitter vinden ze heel mooi ?

 • Reply Ineke september 23, 2018 at 3:51 pm

  Mijn lievelingskleur is blauw , van Mn zoontje groen en van Mn dochtertje weet ik het nog niet. Ik wil heel graag deze set voor mijn zoontje en dochtertje winnen kunnen ze binnenkort samen thee zetten :).

 • Leave a Reply