eenhoorn-cadeaus-voor-kinderen-onesie-speelgoed-cadeautips

Eenhoorn cadeaus en speelgoed voor kinderen

Eenhoorn fans opgelet! Mijn nichtje is helemaal gek op unicorns en heeft inmiddels een grote verzameling spullen in haar meidenslaapkamer. Ook mijn dochter begint net als veel andere meisjes (en jongens) interesse te tonen in eenhoorns. Uit interesse ging ik eens opzoek naar leuke eenhoorn cadeaus en speelgoed die je voor kinderen kunt kopen. Mijn dochter verraste ik laatst al met deze eenhoorn onesie, die ik met korting bij Albert Heijn kocht. Dit pak is zo schattig en fluffy! Wat vinden jullie ervan? Check de eenhoorn cadeautjes die ik heb gevonden en doe mee aan de winactie i.s.m Denksport onderaan dit artikel.

* Dit artikel met eenhoorn cadeautips bevat affiliatielinkjes, voor meer info zie onze disclaimer. Als jij iets koopt via deze linkjes ontvangen wij daar een klein percentage van. *

Cadeautips en inspiratie voor unicorn fans

Voor volwassenen heb je erg geinige eenhoorn cadeaus. Zo ontving ik van Megagadgets een tijdje geleden een unicorn thee ei. Zo grappig! Wat er zo leuk aan eenhoorns is weet ik niet maar op de een of andere manier zorgt het ‘witte of gekleurde paard met een hoorn’ voor veel humor en blije gezichten, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Ik heb zelfs al ‘eenhoorn kerstballen’ gezien bij het tuincentrum en zelf maakte ik al eens een eenhoorn luiertaart. Wat kun je tegenwoordig niet kopen met deze trend?

Eenhoorn onesie

Verkleden als een eenhoorn doe je natuurlijk met een eenhoorn onesie. Ze zijn er zelfs in baby, peuter en kleuter maten. Hoe leuk en cosy is zo’n eenhoorn kostuum voor in de kinderwagen, thuis, in de verkleedhoek of voor carnaval? Ik wil er ook nog eens een.

Eenhoorn dekbedovertrek

Naar bed gaan wordt een feestje met een leuk dekbedovertrek vol regenbogen en unicorns. 🙂

Eenhoorn knuffel

En wie weet worden deze eenhoorns een nieuwe lievelingsknuffel? De eenhoorn Gigi van Fingerling Hugs maakt zelfs geluiden. Fingerling Hugs zijn tevens genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing 2018.

Denksport unicorn puzzelblok of kleurblok

Denksport Junior heeft weer iets nieuws en dit keer voor eenhoorn fans! Het kleurblok is geschikt voor alle leeftijden. Mijn dochter is er al aan begonnen en vind het een superleuk kleurboek. Met wat stiften, krijtjes of potloden maak je er de mooiste plaatjes van. Tip: kleur de eenhoorns en andere afbeeldingen ook eens met metallic of glitter gelpennen voor een bijzonder effect.

Het puzzelblok is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 8 jaar. Puzzelen en kleuren wordt nu nog leuker samen met de eenhoorns Pixie, Lady en Joy! Zij zorgen er wel voor dat je je niet kan vervelen. Tussen magische kastelen en regenbogen kunnen kinderen van ongeveer 6-8 jaar leuke sudoku’s, woordzoekers en doolhoven oplossen. Bovendien zitten er kleurrijke stickers bij. De puzzels zijn prima te doen voor die leeftijd en op de achterkant van elke puzzel staat de oplossing.

De Unicorn boekjes verschijnen 4 keer per jaar en zijn los in de winkel te koop of via denksport.com Het Unicorn Kleurblok kost € 5,25 (verschijning 6-12-2018) en het Unicorn Puzzelblok €4,95 (verschijning 29-11-2018). Ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen of voor een verjaardag.

eenhoorn-tekenen-kleuren-cadeau-kin

Eenhoorn sieraden

Als je meisje van sieraden houdt zijn deze zilveren eenhoorn oorbellen of een ketting ook een tof cadeau. Sowieso is het altijd leuk om kindersieraden te geven of krijgen tijdens de feestdagen. Wat zal je eenhoorn fan stralen als ze zoiets mag dragen.

Eenhoorn slijm

Slijm is hot, unicorns zijn hot… waarom niet combineren die twee?

Eenhoorn speelgoed

Vtech heeft ook erg leuk eenhoorn speelgoed. Zo heeft mijn dochter Twinkel. Lees hier onze review van de Vtech magische eenhoorn. Nieuw dit jaar is de make-up eenhoorn van dit merk. Verder vond ik ook een eenhoorn paardje van Animal Riding en ander leuk speelgoed.


eenhoorn-cadeau-kinderen-tips-eenhoorn-tekenen

Win een eenhoorn kleurblok of puzzelblok van Denksport

Namens Denksport Junior mag ik een unicorn puzzelblok en een unicorn kleurblok verloten. Laat hieronder achter welke van de twee je voorkeur heeft.

Op tweede kerstdag 2018 ontvangen de winnaars een mailtje. Let er dus op dat je je mailadres goed invult.

Claudia D en Anneke H hebben een mailtje ontvangen.

eenhoorn-cadeau-kind

46 Comments

 • Reply Aranka Schippers december 19, 2018 at 5:16 pm

  Een kleurboek vindt m’n dochter wel heel erg leuk. Ze is een echte knutselaar, of zoals ze zelf zegt kunstenaar

 • Reply elisabeth maria martina december 19, 2018 at 5:20 pm

  daar zal mijn kleindochter heel blij mee zijn
  verras haar maar

 • Reply Linda Raaijmakers december 19, 2018 at 5:33 pm

  Heel graag het kleurblok voor ons nichtje Tess 😀

 • Reply brants harry december 19, 2018 at 6:43 pm

  graag de puzzelblok voor mijn kleinzoontje

 • Reply kempenaers anita december 19, 2018 at 6:45 pm

  de puzzelboek zou leuk zijn voor mijn kleinzoon

 • Reply Heidie van der Steeg december 19, 2018 at 7:09 pm

  De kleurblok had mijn dochter laatst al bij de supermarkt (bij de tijdschriften) gezien. Omdat ze gek op eenhoorns is, trok het natuurlijk direct haar aandacht.
  Ik maak graag kans op de kleurblok. Ze zal heel verrast zijn als ze die cadeau mocht krijgen.

 • Reply Michael Noo december 19, 2018 at 7:29 pm

  De unicorn kleurblok zal mijn kleine meid heel blij van worden!

 • Reply Trotsema fati december 19, 2018 at 9:08 pm

  Graag een puzzelblok voor mijn dochter ❤

 • Reply Marian B december 19, 2018 at 9:17 pm

  Mijn dochtertje houdt van unicorns en kleuren, met dit blok zal ze zeker blij zijn, daarom doe ik graag mee.

 • Reply Anna december 19, 2018 at 9:22 pm

  ik doe heel graag mee

  facebook: An Na

 • Reply Jacqueline Van de Manakker december 19, 2018 at 9:33 pm

  Heel graag de puzzelblok voor ons meisje

 • Reply Majonne Twigt december 19, 2018 at 9:33 pm

  Mijn dochter is 6, dol op eenhoorns. Ik denk dat ze het puzzelboek het leukst zal vinden.

 • Reply Joyce december 19, 2018 at 9:38 pm

  Oooh, nog meer unicorn ?.
  We zijn nu druk bezig met een unicorn slaapkamer (lees muursticker en dekbedovertrek ?), want onze dochter is helemaal van de unicorn. Ze wordt in januari 6 jaar dus ik denk dat ze de puzzelblok wel heel leuk zal vinden.

 • Reply Nele december 19, 2018 at 10:04 pm

  mooie spulletjes van de eenhoorn, ik doe mee voor het unicorn kleurblokje voor mijn dochter.

 • Reply Michelle Erdkamp december 19, 2018 at 10:56 pm

  Ik zou graag meedoen voor mijn dochter, het kleurboek heeft de voorkeur, ze houdt erg van kleuren en als ze zou winnen wil ze er ook graag eentje voor u maken!
  Ik ben nog niet zo lang van deze site op de hoogte, maar ik vind hem erg leuk. Fijne en handige tips, interessante verhalen!
  Ga zo door!

 • Reply Carla december 20, 2018 at 12:57 am

  Graag het leuke puzzelblok voor m’n kleindochters.

 • Reply Chantal van der Zalm december 20, 2018 at 7:03 am

  Hallo! Ook ik maak graag kans op deze leuke prijs!
  Wij hebben 7 kinderen, waarvan 3 meiden.
  Allemaal gek op unicorns (de jongste van 2 aangestoken door de grote meiden….)!
  Dus deze prijs maakt zeker 3 meiden blij!
  Ik ga duimen!
  Fijne feestdagen en dank voor de kans!

 • Reply Aryenne de Jong december 20, 2018 at 10:27 am

  Ja leuk, een puzzelblok in het favoriete thema van onze dochter. Kan ze lekker puzzelen op een leuke manier!

 • Reply janneke december 20, 2018 at 11:18 am

  kleurboek, voor mijn nichtje

 • Reply melissa december 20, 2018 at 12:57 pm

  Elise zal heel blij worden van het kleurboek want daar is ze dol op; net als op unicorns.

 • Reply jan uffels december 20, 2018 at 6:27 pm

  eenhoorn kleurblok graag

 • Reply Lynn Brekelmans december 20, 2018 at 7:17 pm

  Puzzeblok, lekker puzzelen valt altijd wel in de smaak!

 • Reply Bianca Fenna december 20, 2018 at 10:34 pm

  Het puzzelblok zou mijn dochtertje die nu in groepje 3 zit super leuk vinden.

 • Reply Oma Will december 20, 2018 at 11:11 pm

  Graag doe ik mee voor mijn eenhoorn fan, mijn kleindochter van 6 jaar.
  Zij kleurt graag en heel keurig binnen de lijntjes.
  Voor haar doe ik graag mee voor het Unicorn kleurboek.

 • Reply Lise december 21, 2018 at 7:24 am

  Heel graag het kleurboek! Mijn dochter tekent , kleurt, knipt en plakt de hele dag. Ik ruim tussendoor al niet eens meer op zodat ze elke keer meteen weer aan de slag kan.
  We gaan duimen voor dit leuke kerstkadootje!???

 • Reply Anneke Haas december 21, 2018 at 7:36 am

  Heel graag een eenhoorn kleurboek voor mijn dochter Lieve. Zij is fan van eenhoorns en ging vorig jaar met rare haren dag als eenhoorn naar school….
  Daarnaast heeft ze een prangende vraag, waar ik het antwoord niet op heb:” Hebben eenhoorns hoefijzers?”. Dus mocht iemand het weten en kan vertellen waarom, maak jij mij ook blij?

 • Reply Stefanie december 21, 2018 at 3:16 pm

  Het puzzelboek ?

 • Reply Anneliese de Waal december 22, 2018 at 3:53 pm

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochter, geen voorkeur, puzzel en kleurboek zijn alle twee leuk.
  Waag graag een kans voor mijn dochter 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply co december 23, 2018 at 5:45 pm

  de puzzelblok

 • Reply Patricia Paling december 23, 2018 at 11:15 pm

  Oh, super leuk, zeg!!! ? Mijn net 7-jarige dochter is helemaal dol op unicorns en vindt het heerlijk om te kleuren. ?? Dan is ze helemaal in haar element! Ze zou super blij zijn met het kleurblok! ??

 • Reply pascale december 24, 2018 at 2:43 pm

  ohhh Deze prijs zal mijn dochter helemaal te gek vinden!!! Hoop dat ik voor haar win!

 • Reply Cindy Framke december 25, 2018 at 9:57 am

  Leuk! Ik doe graag mee voor de kleurblok voor mijn meisjes

 • Reply Claudia Diependaal december 25, 2018 at 11:00 am

  Ik doe graag nog mee! Ik dacht dat ik dat al deed! Leuk voor ons nichtje Sophie! Fijne kerstdagen!

 • Reply Claudia Diependaal december 25, 2018 at 11:01 am

  De puzzelblok als mijn hoofd niet vast zat haha. Ik verzend en dacht oh ja ik moest nog wat!

 • Reply Nikki december 25, 2018 at 11:19 am

  Jaaa het puzzelboek voor mijn dochter Luna! Hier in Enschede al enorm veel winkels gehad en niemand heeft m meer?

 • Reply Tina Megens december 25, 2018 at 11:25 am

  Graag de kleurboek voor mijn kleindochtertje, kunnen ze fijn samen kleuren

 • Reply Wendy Van De Reyd december 25, 2018 at 11:51 am

  Met een eenhoorn fan in huis, gun ik het mijn 8jarige dochter Sharona van harte , het puzzelboek zou ze echt tof vinden

 • Reply Wilmsen Anita december 25, 2018 at 12:25 pm

  Puzzelen doen de kleinkinderen erg graag

 • Reply Marloes de Wals december 25, 2018 at 1:11 pm

  Heel graag het kleurblok voor mijn dochter van 6

 • Reply Loes van Bommel december 25, 2018 at 2:59 pm

  Ik doe graag mee voor mijn buurmeisje Carolina! Ze is gek vanalles met eenhoorns!

 • Reply Linda Smeets december 25, 2018 at 3:24 pm

  Ontzettend leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn dochter en de voorkeur gaat uit naar het unicorn puzzelblok.

 • Reply Bianca december 25, 2018 at 4:46 pm

  Wowie!!! Gave actie mijn dochter is gek op unicorns sinds sinterklaas woont ze in haar onesie en pantoffels… een kleurboek zou super zijn?

 • Reply Denise hendrikse-groffen december 25, 2018 at 10:50 pm

  Ik doe heel graag mee voor het unicorn puzzelboek. Noa is enorm unicorn fan en wil het liefst zelf een unicorn worden haha! Ze staat er mee op en gaat ermee naar bed. Zelfs haar kamer is een en al unicorn! Hier zou ze vol plezier in puzzelen!

 • Reply Bianca Schonewille december 26, 2018 at 8:19 am

  Een kleurblok voor het kleine meisje van mijn nicht. Zou ze geweldig vinden. Zij is echt een fan van eenhoorns. Zou een leuke verrassing voor haar zijn iig.

 • Reply Birgit januari 7, 2019 at 2:32 pm

  Wat een ontzettend leuk kleurboek, eenhoorns zullen altijd leuk blijven!

 • Reply Katrijn februari 3, 2019 at 3:40 pm

  het kleurboek

 • Leave a Reply