Haarknipjes haarelastiekjes haaraccessoires bewaren opbergen manieren tips - Inspiratie blog

Haaraccessoires opbergen tips

Zijn jullie de haaraccessoires van je dochter ook altijd kwijt wanneer je ze nodig hebt? Tot een tijdje geleden slingerden de haarelastiekjes en kleine knipjes door ons hele huis. Overal kwam ik ze op de gekste plekken tegen en op de momenten wanneer ik ze nodig had, kon ik ze nooit vinden. Ik ging opzoek naar een oplossing en vond een aantal geniale tips om haaraccessoires voor kinderen op te bergen, zodat je ze meteen kunt vinden als je ze nodig hebt.

Haarknipjes en haarelastiekjes bewaren; 3 manieren om ze overzichtelijk op te bergen!

1. Eenhoorn kaphoofd voor elastiekjes en haarknipjes

Eenhoorns zijn ontzettend populair bij meisjes. Even dacht ik dat de trend zou overwaaien maar niets is minder waar. Hoe leuk is dit kleurige unicorn kaphoofd? Je kunt er leuke kapsels mee maken en mijn dochter heeft er ook een paar weken mee gespeeld. Nu kijkt ze er helaas niet meer naar om en voordat ik hem op Vinted wilde verkopen, bedacht ik mij dat dit wel een hele leuke manier is om alle haarelastiekjes en haarknipjes op te bewaren. Zo is het een leuke blikvanger op de kaptafel, in de badkamer, in de kinderkamer of waar je het ook wilt neerzetten! Haarelastiekjes kunnen heel makkelijk om de hoorn en knipjes kunnen in het eenhoornhaar.

2. Lint ophangen en hier de haarspelden aanschuiven

Een haarknipjesbord (heel makkelijk zelf te maken met een prikbord of canvas, zie Pinterest) of gewoon een breed stuk lint ophangen aan de kleidingkast van je dochter of elders in de badkamer of kinderslaapkamer. Het is een hele eenvoudige manier om je haarspelden en klikklak knipjes aan op te bergen. Maak het zo lang of zo groot als je wilt.

3. Op kleur in een letterbak of sorteerdoos

Een sorteerdoos of letterbak voor je haarspelden en haarfrutsels? Kan prima. Een sorteerdoos (voor hobbymaterialen of schroeven) is een van mijn favoriete organiseerhulpmiddelen voor kleine prullaria, en is dus ook heel geschikt om haaraccessoires overzichtelijk in op te bergen. Een letterbak of een theedoos kan ook goed gebruikt worden voor het opruimen van haarknipjes en haarelastiekjes.

Hoe bewaar jij de haarelastiekjes en haarknipjes van je dochter?

Geef een reactie