stokke-disney-2023-the-magical-everyday-mickey-signature-celebration-100-years-lijn-informatie

Zien: De nieuwe Disney | Stokke® premium collectie met Mickey Mouse

Stel je eens voor… Een wereld vol magie, verwondering en avontuur. Een wereld waarin je elke dag kunt genieten van de aanwezigheid van de beroemde Mickey Mouse en dat in huis, of op reis. Dat zou fantastisch zijn toch?

Disney en Stokke® hebben hun handen ineengeslagen om ‘The Magical Everyday’ te vieren, en ze hebben iets buitengewoons voor jullie in petto.

Ter ere van de 100e verjaardag van Disney, presenteren ze vol trots de nieuwe premium kindercollectie: de Disney | Stokke® Collectie en deze is gaaf kan ik je vertellen, bekijk de foto’s maar in dit artikel! Deze prachtige collectie bestaat uit verfijnde, maar speelse ontwerpen die zowel ouders als kinderen zullen betoveren.

Mickey Signature dessins

Laten we beginnen met de Mickey Signature dessin. Dit monochroom ontwerp is verfijnd, maar vrolijk, geïnspireerd door Disney.

De elegante, handgetekende Mickey Mouse-hoofden kijken in alle richtingen, op zoek naar het volgende avontuur. Deze schattige elementen worden aangevuld met vereenvoudigde contouren van het silhouet van Mickey Mouse.

De warme beige achtergrond geeft dit tijdloze dessin een veelzijdige uitstraling.

Micky Celebration dessins

stokke-jet-reisproducten-disney-mickey-mouse-limited-edition-2023

Dan hebben we de Mickey Celebration dessin. Vrolijk en authentiek, deze moderne interpretatie van de originele Mickey Mouse met zijn iconische rode korte broek, gele schoenen en witte handschoenen, toont hem in zeven verschillende poses, die een scala aan emoties uitdrukken. Van verlegen tot enthousiast, Mickey Mouse komt tot leven op de producten.

Het kleurenpalet is vrolijk en levendig, met confetti-elementen in verschillende maten die het dessin versterken.

Elke dag een magische dag met Disney x Stokke

stokke-flexibath-disney-100-years-limited-edition-2023

Elke dag is magisch als Mickey Mouse in de buurt is. Met de nieuwe Disney | Stokke® Collectie krijg je een extra dosis magie in je dagelijks leven. Of het nu gaat om zitten, slapen of zelfs badderen, deze collectie is er om je te betoveren.

Stel je voor dat je baby de beroemde Mickey Mouse voor het eerst ontdekt. Beleef de magische tijd van je eigen kindertijd opnieuw door de ogen van je kleintje. Je zult versteld staan van de verwondering en het enthousiasme in hun ogen.

Laat de magie je omarmen terwijl je kinderen groeien, leren en de wereld ontdekken. Samen creëren jullie onvergetelijke herinneringen, thuis of tijdens onvergetelijke reizen. Deze collectie nodigt gezinnen uit om samen verhalen te delen, samenzijn te omarmen en diepere banden te smeden.

Ontdek de volledige collectie

De Disney | Stokke® Collectie bestaat uit een scala aan producten en accessoires die je dagelijks leven nog beter zullen maken. Hier zijn enkele hoogtepunten uit de collectie:

  • Tripp Trapp® Classic Kussenset – Mickey Signature: €55,-
  • Tripp Trapp® Classic Kussenset – Mickey Celebration: €55,-
  • Stokke® Nomi® Kussen – Mickey Signature: €55,-
  • JetKids™ by Stokke® CloudSleeper™ – Mickey Celebration: €129,-
  • Stokke® Sleepi™ Mini Hoeslaken – Mickey Celebration: €33,-
  • Stokke® Sleepi™ Bed Hoeslaken – Mickey Celebration: €43,-
  • Stokke® Flexi Bath® – Mickey Celebration: €65,-
  • Stokke ®Flexi Bath® X-Large – Mickey Celebration: €75,-

De gehele collectie is beschikbaar vanaf 4 juli 2023, m.u.v. JetKids™ by Stokke® CloudSleeper™ (vanaf augustus 2023) en JetKids™ by Stokke® Crew Backpack (vanaf november 2023). Kijk voor meer info op deze webpagina van Stokke.

Lees ook:

Geef een reactie