gratis-graveren-stokke-tripp-trapp

Tip: gratis je eigen Tripp Trapp stoel laten graveren

Stokke geeft een feestje om het tijdloze karakter van de Chair for Life te vieren en jullie kunnen daar bij zijn! Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september in hartje Amsterdam is er een tijdelijke Tripp Trapp® gallery geopend voor het hele gezin. Tijdens deze twee dagen kunnen er diverse workshops bijgewoond worden en kun je gratis het rugsteuntje van je eigen Tripp Trapp stoel laten graveren.

Op de Negenmaandenbeurs dit jaar kon je gratis je Tripp Trapp stoel laten graveren bij de Stokke stand. Mijn vriendin heeft het ruggesteuntje meegenomen en in een paar minuten tijd stond de naam van haar zoontje er op. Ze is er nog steeds heel blij mee en heeft er geen spijt van. De kinderstoel kun je namelijk vanaf de geboorte (met newborn set) gebruiken tot.. jij mag het zeggen. 😉

Bij ons staat er sinds dit voorjaar ook zo’n mooie Stokke stoel aan de eettafel die eigenlijk alleen voor ons prinsesje bedoeld was. Zelf vond ik deze Tripp Trapp stoel een mooie meidenkleur hebben, maar mijn zoontjes zitten er ook vaak op om huiswerk aan tafel te maken. Ze hebben dan een betere zit- en schrijfhouding dan in de normale keukenstoelen bij ons aan tafel. En met een Junior kussen zit het nog comfortabeler.

Lees hier mijn review over de Tripp Trapp stoel van Stokke.

review-stokke-tripp-trapp

Tripp Trapp gallery event in Amsterdam

Op vrijdag 7 en zaterdag september kunnen er diverse workshops bijgewoond worden van kunstenaar van kunstenaar Selwyn Senatori, model & fotograaf Kim Feenstra, Merel von Carlsburg van The Green Happiness, kinderslaapcoach Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van lifestyle platform Prêt-à-Pregnant. Verder kun je je Tripp Trapp® laten graveren met de naam van je kindje – dus neem het ruggesteuntje van je eigen stoel mee -, is er een leuke expo over de Tripp Trapp® zelf en is er een professionele fotograaf die een mooi portret van het hele gezin kan maken.

Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam – gratis toegang.
Wanneer: Vrijdag 7 en zaterdag 8 september, dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u.
Meer informatie over het Tripp Trapp gallery event kun je vinden op de facebookpagina van Stokke.

Gratis Tripp Trapp laten graveren op deze locaties in Nederland

Wil je je Tripp Trapp® laten graveren, maar lukt het je niet om naar de Tripp Trapp® gallery te komen? Kom dan naar een Stokke verkooppunt bij jou in de buurt waar je dit de komende tijd ook kunt laten doen:
  • De Boezemvriend, Amsterdam – 14 en 15 september 2018
  • Babypark, Barendrecht – 21 en 22 september 2018
  • Baby-Dump, Almere – 28 en 29 september 2018
  • Kindercompagnie, Lithoijen – 5 en 6 oktober 2018
  • Baby & Tiener, Capelle aan den IJssel – 12 en 13 oktober 2018
  • BabyPlanet, Drachten – 19 en 20 oktober 2018
  • Van Asten Babysuperstore, Tilburg – 26 en 27 oktober 2018
  • Babypark, Heerlen – 26 en 27 oktober 2018

Heb jij ook zo’n mooie Stokke stoel? En heb jij er een naam of tekst op staan?

*Wij zijn uitgenodigd om bij de opening van de Tripp Trapp gallery aanwezig te zijn. Ik ga hier samen met mijn dochter heen en zal jullie op Instagram laten weten hoe het daar was. Ik heb er veel zin in. Ga jij er op 7 of 8 september ook een kijkje nemen?

Geef een reactie