vaderdag-cadeau-tips-zakenman

Vaderdag cadeautips voor de zakenman

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur. Nog maar een paar dagen slapen… Heb jij al een cadeau? Ik hoop dat alle businesspapa’s gewoon thuis zijn bij hun gezin en niet hoeven te werken of op zakenreis zijn. Dat zou jammer zijn toch? In deze blog delen we leuke cadeautips voor de liefste zakenman; leuke knutsel tips én cadeau ideeën.

Er zijn papa’s die vaak voor hun werk weg zijn en soms zelf reizen maken door heel Europa. Vaders met een eigen bedrijf, directeuren, salesmanagers… noem maar op. Ze gaan netjes gekleed naar werk en daar hebben we genoeg leuke cadeautips voor. Al waarderen de meeste papa’s (ook mijn man die ook door heel Nederland reist voor werk…) de eigengemaakte cadeaus/knutselwerkjes van hun kind(eren) ook erg graag. Daarom delen we ze gewoon allebei! Zo hebben jullie genoeg last-minute cadeau inspiratie voor Vaderdag.

Cadeautips voor de zakenman

Gezien de meeste zakenmannen overhemden dragen is een overhemd altijd een goed idee! Een nieuw overhemd is over het algemeen bijna altijd wel welkom. Mijn man draagt vaak trendy overhemden van HemdVoorHem. Dit is een online mannenwinkel met een ruime keus aan overhemden van bekende en fijne merken zoals Calvin Klein, Olymp, Jaqcues Britt, Eterna en Tommy Hilfigger. Vaak hebben ze leuke aanbiedingen.

De overhemden van Olymp zitten volgens mijn man erg prettig, blijven lang mooi en als je ze na het wassen meteen ophangt hoef je ze niet veel te strijken. Als je jezelf ook plezier wilt doen dan kies je voor strijkvrije overhemden. Ze bestaan echt!

Parfum en een overhemd (Olymp) van HemdVoorHem. Leuke cadeaus voor de businessvaders!

Andere leuke cadeaus voor de businessvaders:

  • Stropdas of vlinderdas
  • Lekker luchtje
  • Manchetknopen
  • Sokken
  • Leren riem
  • Cadeaubon van HemdVoorHem
  • Visitekaartjeshouder
  • Een mooie (gegraveerde) pen

Vaderdag knutsel ideeën voor de businesspapa

Een vaderdagcadeau kopen is zo gedaan. Toch is het voor de kids ook leuk om papa met een ontbijtje (op bed?) te verrassen of/en iets leuks te knutselen.

Vaderdagkaart knutselen

Een leuke tip om een vaderdagkaart te knutselen? Laat je kindje een paar ongekookte vlindervormige macaroni stukjes verven. Misschien met nog een paar glitters erover als je kindje dat leuk vindt. Als de verf op de vlinderpasta opgedroogd is plak je ze op een stukje karton en schrijf er een leuke tekst bij. Of teken een shirt op het stukje karton en plak het ‘vlinderstrikje’ op het shirt.

Sokken boeket

Sokken gekocht voor Vaderdag? Pak ze uit, rol ze op. Elastiekje erom en zet ze elk op satéprikker of een potlood. Stukje papier erom en klaar is je sokkenboeket voor papa.

Foto sokkenboeket en kaartje van Shutterstock / Olya Detry

Kusjespas voor Vaderdag

Altijd een kusje mee in de portemonnee. Maak een kusjespas of zoenpasje voor Vaderdag. Type of schrijf een tekst op papier. ‘Kusje to go’ of een andere leuke tekst. Daarna pak je een pasje uit de portemonnee om over te trekken. Anders heb je de kans dat de kusjespas niet in de portemonnee past. Trek de contouren van het pasje over. Een beetje lippenstift op de lippen van je kindje en een kusje geven maar. Om de kusjespas af te maken moet je het alleen nog even lamineren.

Kusjespas voor Vaderdag. Deze maakten wij zelf. Alleen nog even lamineren en klaar is kees.

Persoonlijke sleutelhanger voor papa

Elke van Elkeblogt maakte samen met haar zoontje een leuke sleutelhanger voor Vaderdag. Het ziet er ingewikkeld uit maar dat is het niet. Je kunt deze sleutelhanger zelf maken met krimpfolie. Onder andere te koop bij Bol.com en hobbywinkels. Lees hier de uitleg hoe je hem maakt.

Een persoonlijke sleutelhanger voor Vaderdag. Fotocredits: Elkeblogt.net

Nog meer inspiratie voor Vaderdag nodig of zijn dit niet helemaal de cadeaus die je zoekt? Lees dan één van onze onderstaande blogs/cadeautips:

*De uitgelichte Vaderdag stockfoto is van Shutterstock / Halfpoint

Geef een reactie