cadeautips-cadeau-jongen-11-elf-jaar

Cadeautips jongen 11 jaar

Op zoek naar cadeautips voor een jongen van 11 jaar? Lees dan snel verder. Afgelopen vrijdag werd mijn oudste zoon elf jaar. Jemig wat gaat dat snel! Ik weet nog als de dag van gisteren hoe hij als baby in mijn armen lag en nu is deze tiener al zo groot… Speelgoed kopen vond ik best lastig. Hoe ouder ze worden hoe moeilijker het is om iets leuks te vinden lijkt het wel. Toch heeft hij een aantal leuke cadeaus gekregen en ik schreef een blog vol cadeau inspiratie voor jongens die 11 zijn of nog worden.

Een tijdje geleden schreef ik al eens over de 4 cadeautjes regel bij verjaardagen; je koopt dan iets wat ze graag willen hebben, iets dat ze nodig hebben, iets om te dragen en iets om te lezen. Dit wilde ik toepassen maar het is mij niet gelukt.

Wij gaven onze 11 jarige jongen namelijk wel iets dat hij heel graag wilde hebben. Nou, ja 2 dingen eigenlijk. Twee wensen had hij. En oké… het zijn geen budgetcadeaus maar ook geen prulletjes. Hij kreeg van ons Subea Easybreath snorkelset met snorkelmasker en flippers en het kaartspel Weerwolven dat hij al eens eerder had gespeeld met zijn vrienden van de jeugdbrandweer. Toen hield ons cadeaubudget op. 😉 Hij is er echter wel super blij mee!

Cadeautip 1: Subea Easybreath snorkelmasker

Vorig jaar op camping Lanterna in Kroatië zagen we deze maskers al. Ik vond ze er maar gek uit zien en ze waren niet bepaald goedkoop. Maar goed, ik kende deze trend ook nog niet en wilde er eerst meer over weten. Mijn zoon vroeg al een tijdje of hij zo’n zwemmasker mocht hebben en eindelijk hebben we toegegeven en kreeg hij dit masker samen met een stel bijpassende flippers voor zijn 11e verjaardag. Het snorkelmasker gaat geheel over het gezicht en je hebt geen beslagen duikbril meer. Ademen schijnt wel even wennen zijn. Ik kocht het Subea Junior Easybreath masker en de flippers bij online bij Decathlon.

Cadeautip 2: Weerwolven kaartspel

Dit is een partyspel dat je met een groep vrienden of familie kunt spelen. Ieder persoon krijgt een rol aangewezen en je moet de weerwolven zien te ontmaskeren. Een erg spannend spel!


Cadeautip 3: Boek om te lezen

Het favoriete boek van mijn zoon op dit moment is ‘De waanzinnige boomhut’ van auteur Andy Griffiths. Het is een boek met veel fantasie en het leest lekker weg. Er is een hele serie uitgebracht met deze titel.


Cadeautip 4: Nintendo Switch of gamespellen

De Nintendo Switch console is hier thuis nog steeds een groot succes. De Switch kun je uitbreiden met verschillende spellen en accessoires. De favoriete game van mijn elfjarige zoon is op dit moment Mario Kart 8 Deluxe. Hier kun je met je favoriete Nintendo figuur wedstrijden rijden over leuke parcoursen. Het spel Nintendo Labo is ook een aanrader. Dit spel werd winnaar met de titel Speelgoed van het jaar 2019 voor kinderen met de leeftijd 10-11 jaar en ze hebben nu ook niets nieuws: het Nintendo Labo VR pakket. Deze zijn we nu aan het testen dus een review volgt nog.


Cadeautip 5: Heely’s

Op school of door de supermarkt rol je nog sneller door gangen met Heely’s. Je hebt ze ook in stoere modellen als deze. In de zool zitten verborgen wieltjes. Niet goedkoop wel cool!


Cadeautip 6: Pizza luchtbed

Leuk cadeau voor de komende vakanties en bij het zwembad of een zwemvijver.


Cadeautip 7: Kidsweek weekkrant

review-kidsweek

De Kidsweek krant is de leukste weekkrant voor kinderen t/m 12 jaar en echt iets voor nieuwsgierige kinderen. Het is een krant vol kleur over het nieuws van de afgelopen week, moppen, puzzels en leuke uitdagingen! Bestel hier een proefabonnement op de Kidsweek of lees hier onze Kidsweek review. Voor 10 euro valt 10 weken lang een Kidsweek op je mat. Het stopt automatisch dus je zit nergens aan vast. Leuk om te proberen voor zo’n prijs.

Cadeautip 8: Voetbaltenue (met naam)

De meeste jongens vinden dit altijd wel een leuk cadeau. Een voetbaltenue of voetbalshirt van hun favoriete voetbalspeler of voetbalclub. Op sommige websites kun je ze zelfs bestellen met een rugnummer of naam naar keuze. Een voetbal met naam is ook erg leuk!

Cadeautip 9: Stoere leren jongensarmband of horloge

leren-armbandjes-voor-jongens
Stoere jongensarmband van leer – Kaya sieraden

Misschien is een stoere armband of een horloge een leuke tip voor jou?

Heb jij nog andere cadeautips/aanvullingen? Laat gerust een reactie achter dat vinden we altijd leuk.

*Dit blog bevat affiliatie linkjes. Voor meer info zie onze disclaimer.

Geef een reactie