halloween-raamdecoratie-raamversiering-raamsticker-ideeen-voorbeelden-tips

Raamversiering Halloween; leuke ideeën en voorbeelden

Als je op zoek bent naar ideeën voor Halloween raamversiering voor thuis of in de klas, dan ben je hier aan het goede adres! Halloween is een leuk griezelfeestje in eind oktober, en als je kinderen langs je deur verwacht voor “snoep of je leven”, dan is het leuk om je tuin of het raam een beetje in Halloween sferen te versieren. In dit blog laten we je een paar manieren zien voor Halloween raamdecoratie zodat jij een beetje inspiratie op kunt doen.

Halloween raamdecoratie

Halloween raamdecoratie hoeft niet veel te kosten. Er zijn veel manieren om je ramen op een budgetvriendelijke manier in Halloween-look te versieren. Je kunt bijvoorbeeld echte of neppe pompoenen in de vensterbank zetten, of lampjes en enge maskers voor het raam hangen. Zelfs Een Halloween tafelkleed, kun je voor het raam hangen als je wilt. Het is maar net wat je leuk vindt.

Raamtekening met krijtstift

Halloween raamtekeningen zijn ook erg leuk om zelf te maken. Je kunt hier speciale overtreksjablonen voor bestellen bij diverse webshops. Ook kun je een gratis kleurplaat uitzoeken en printen om deze vervolgens over te trekken op het raam.

Raamstickers thema Halloween

Dit jaar kocht ik twee vellen Halloween raamstickers bij de Action. Ze zien er niet heel griezelig uit maar wel heel leuk. De pompoen die je bovenaan dit blog ziet is daar het voorbeeld van. Ook Bol.com en andere leuke winkels verkopen mooie en griezelige raamstickers voor Halloween, een aantal voorbeelden heb ik hieronder neergezet.

Spinnenweb met spinnen voor het raam hangen

Je kunt zelf een spinnenweb knutselen om voor het raam te hangen. Bijvoorbeeld met een wit oud laken. Hier kun je stroken van knippen en aan elkaar knopen. Met papier kun je ook spinnenwebben knippen. Een kant en klaar Halloween spinnenweb met spinnen kun je ook kopen. De draden kun je vaak uittrekken waardoor het echter lijkt.

Halloween vlaggetjes ophangen voor het raam

Een andere manier van je raam versieren voor Halloween, en eigenlijk heel simpel, is een Halloween vlaggenlijn ophangen voor het raam. Ze zijn er in verschillende varianten. Van slingers met de tekst “Happy Halloween”, tot slingers die licht geven in het donker.

Seizoensboom Halloween in de vensterbank

Als je een seizoensboom hebt, dan kun je deze ook versieren in Halloween thema en hem op de vensterbank voor het raam plaatsen. Met wat lichtjes erbij staat het nog leuker!

Seizoensboom Halloween versieren

Heb jij al zin gekregen om je ramen te versieren voor Halloween?

Meer Halloween inspiratie:

Griezelfilms voor kleine kinderen
Halloween prentenboeken
Knutseltips voor Halloween
Houten seizoensboom thema Halloween
Halloween stolp decoreren
Halloweensferen in pretparken
Spinnen stempelen met kurk
Halloween traktatie met knakworsten

Geef een reactie