cadeautips-jongen-acht-jaar-8

Cadeautips jongen 8 jaar

Wat geef je een jongen van acht jaar cadeau voor zijn verjaardag? Mijn jongste zoon werd begin deze maand 8. Vandaag vieren we zijn kinderfeestje en hij heeft er veel zin in. Samen met zijn vriendjes gaan we naar de bioscoop en daarna gaan we eten bij de Mc. Donald’s. Ik stelde met mijn achtjarige zoon een speelgoed verlanglijstje samen die ook handig is voor de komende feestdagen. Heb jij nog meer leuke cadeautips?

Cadeautip 1: Skeelers of schaatsen

Acht jaar is een mooie leeftijd om te beginnen met skeeleren of schaatsen. Zeker nu de winter voor de deur staat zijn schaatsen erg leuk maar zolang het nog niet vriest is inline skating een leuke tip. Mijn zoon kreeg van opa en oma deze Hudora skeelers.

Cadeautip 2: Boksbal met bokshandschoenen

Een boksbal en een paar handschoenen is denk ik niet het eerste waar je aan denkt als verjaardagscadeau voor een jongen. Toch is het hier een groot succes. Mijn zoon heeft een druk karakter en moet soms zijn energie een beetje kwijt. Hij vind het een stoer cadeau en heeft er al vaak gebruik van gemaakt.

Verzameling LEGO van mijn zoons

Cadeautip 3: LEGO

LEGO vinden mijn kinderen altijd leuk. Of het nu gaat om een dagje uit naar Legoland Discovery Centre in Oberhausen naar een LEGO event, boeken of gewoon een doosje LEGO, je maakt ze er altijd blij mee. Het spul is onverwoestbaar en het gaat generaties mee. Een echte investering.

Bekijk hier allerlei LEGO setjes vanaf €6,95.

Cadeautip 4: Pennyboard skateboard

Mijn nichtje van 8 jaar kreeg voor haar verjaardag een pennyboard met lichtjes in de wielen. Dat zag er supercool uit. Het is een soort kleine kunststof skateboard in een visachtige vorm. Als je goed oefent kun je er leuke trucjes mee. Voor jongens zijn er ook stoere kleuren en uitvoeringen. Bekijk hier de goedkope Penny boards vanaf €16,95

Cadeautip 5: Twickto Aviation constructieset

Deze Twickto Aviation set kost €79,99 en is genomineerd voor de Speelgoed van het jaar 2018 verkiezing in de leeftijdscategorie 8 en 9 jaar. Zelf hebben wij een andere set van Twickto. Lees hier onze Twickto review over dit mooie speelgoed.

nintendo-switch-mario-party
Super Marioooo en de Nintendo Switch

Cadeautip 6: Nintendo Switch

Kort geleden maakten we tijdens een blogevent van Sonos en Nintendo in Amsterdam, kennis met de Nintendo Switch. Wij hebben al jarenlang een Nintendo Wii maar nu mijn jongens de Switch hebben gezien willen ze deze console graag hebben. Er zijn superleuke spellen voor verkrijgbaar zoals Super Mario Party en Nintendo Labo waar je hele mooie dingen mee kunt bouwen. In de Switch zie ik erg veel voordelen en ik kom hier zeker nog eens op terug in een andere blogpost.

De Nintendo Switch kost hier €319,- en het hele gezin heeft er jaren plezier van!

Cadeautip 7: Nerf guns

Het blijft altijd leuk die Nerf pistolen. Mijn jongens vinden het erg leuk om samen met vriendjes te battelen. Zorg wel voor een voorraadje pijlen. Een Nerf pistool koop je al voor ongeveer 5 euro bij de Action maar ze zijn natuurlijk ook overal online te koop in verschillende prijsklassen. Bekijk ze hier of lees onze Nerf Raptorstrike review.

Cadeautip 8: Clementoni Mind designer robot

Ook dit speelgoed is genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing. Teken met een dikke stift een patroon op papier en de Clementoni robot gaat de lijnen die je tekent volgen. Dat is cool! De Clementoni Mind designer robot is hier te koop.

Cadeautip 9: Bey Blade

Bey Blade zijn de leukste en stoerste tollen die er zijn. In een Bey Blade arena/stadion kun je tegen elkaar battelen en soms schieten ze helemaal uit elkaar. Ook leuk om te verzamelen. Lees hier onze Bey Blade Burst review.

Een Bey Blade tol is onder andere hier te koop vanaf €11,99.

Cadeautip 10: Tip Toi stift

Zelf ben ik groot van educatief speelgoed. Met een Tip Toi stift van Ravensburger kun je van alles ontdekken; spellen, boeken, dieren, een wereldbol en meer. Tip; koop alleen de Tip Toi stift en leen de Tip Toi boeken één voor één uit in de bibliotheek.

Welk cadeau lijkt jullie het leukst? Heb jij nog aanvullende cadeautips voor een jongen van 8 jaar?

Lees hier ook;

speelgoedtips-8-acht-jaar

4 thoughts on “Cadeautips jongen 8 jaar

Geef een reactie