Cadeautips meisje 4 jaar

Welk cadeau kun je kopen voor een vierjarig meisje? Mijn dochter was deze maand jarig en ze is 4 jaar geworden. Joepie! “Een grote meid” zoals mijn kleuter het zelf zegt. Vier jaar is een leeftijd dat kinderen op zwemles en naar school mogen… Nu met haar verjaardag en de feestdagen achter de rug, is ze goed verwend met leuke cadeaus. Ik maakte ter inspiratie een lijstje met cadeautips en speelgoed voor een meisje van vier jaar. Handig voor als je nog iets leuks zoekt voor een nichtje, buurmeisje, klein(dochter)…

Speelgoed en cadeaus meisje 4 jaar

Ik ben blij dat we de feestdagen weer achter de rug hebben. Het is heel gezellig hoor maar ook wel weer genoeg. Zeker als er ook een kinderverjaardag tussen zit. Wat worden ze verwend die decemberkindjes. Alleen de jaarwisseling nog en dan beginnen we weer met een fris nieuw jaar. Benieuwd wat mijn dochter zoal kreeg voor haar verjaardag en de feestdagen, en waar ze nog meer graag mee speelt? Lees hier onze cadeautips voor een kleuter meisje met verschillend budget.

Cadeautip 1:  Loco mini educatief spelen

Mijn dochter speelt al vanaf drie jarige leeftijd met Loco Mini. Door middel van kleine opdrachtjes leggen kinderen plaatjes neer en zo krijg je een figuurtje. In het boekje kunnen ze ook nakijken of ze het goed hebben gedaan. Zo kunnen kinderen spelenderwijs leren over o.a. kleurtjes, figuren en cijfers. Wij hebben aan vier oefenboekjes genoeg maar als je kindje er mee uitgespeeld is dan kun je er nog héél veel verschillende boekjes apart bij bestellen.


Cadeautip 2: Een interactieve pop of poppenaccessoires

Een poppenmoeder maak vast je blij met een interactieve pop die kan plassen, praten, kruipen, dansen of lopen. Iets minder budget? Dan is een poppenbadje of een set poppenkleertjes ook leuk om te geven. Lees hier onze review van de Baby Annabell pop en de review van Baby Alive Plas en Dans baby pop.

review-baby-alive-hasbro-dans-praat-plas-pop


Cadeautip 3: Tipi tent

Het neemt wel wat ruimte in beslag maar zo’n tipi tent is een leuk cadeau voor een meisje van vier jaar. Wat leuke kussentjes en dekentjes erin en dan heb je een knus (voor)lees- of speelhoekje.


Cadeautip 4: Animal Riding paardje

Een Animal Riding paardje, zebra, eenhoorn of ander dier is goed speelgoed waarmee kinderen aangespoord worden om meer te bewegen. Lees hier onze review van Animal Riding paardje Medium.

animal-riding-paard-horse-kids-review


Cadeautip 5: Bad speelgoed

Badboekjes zijn nu niet zo interessant meer voor in bad. Bij leuk badspeelgoed voor kleuters kun je nu denken aan schuimletters, badslijm, eenhoorn speelgoed badeendjes of badkleurtjes.


Cadeautip 6: Buitenspeelgoed

In de winter is een slee of een paar glij-ijzers leuk maar voor het voorjaar en de zomer is een trampoline, een glijbaan of een paar rolschaatsen ook tof. Lees hier onze tips voor buitenspeelgoed voor kleuters.

Cadeautip 7: Haarversiering

Met bandjes en knipjes maak je de leukste kapsels in de haren van een kleuter.


Cadeautip 8: Sieraden set

Van Totum kregen wij een leuk setje sieraden maken met Frozen. Plak de stickertjes op de kralen en rijg samen een leuke ketting en armbandjes. Het rijgen en de stickers plakken gaat prima maar bij het strikken en knopen heeft mijn dochter van 4 jaar wel hulp nodig gehad van een volwassene. Ze showt haar sieraden ook aan iedereen en draagt ze vaak. Erg cute!

cadeautips-meisje-4-jaar-frozen-totum


 

Cadeautip 9: L.O.L Surprise

L.O.L Suprise is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De ballen pak je laag voor laag uit en er zitten kleine cadeautjes in zoals stickers, sieraden of popjes.


Cadeautip 10: Schoolspullen

Als je kindje naar school mag is dat natuurlijk hartstikke spannend. Een nieuwe rugzak, broodtrommel of zwemtas met naam van Bulbby is een ontzettend leuk idee.

cadeautips-meisje-4-jaarWat vinden jullie en leuk cadeau voor een meisje van 4?

*Dit blog bevat affiliatie linkjes. Voor meer info lees onze disclaimer.

Geef een reactie